Tgrt Haber
13 Nisan 2017 15:20

'Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'nün esiri!'

Medya Kritik'in gündeminde FETÖ'cü teröristlerin darbe girişimine 'kontrollü darbe' diyen ve ardından ise Atatürk Havalimanı'ndan kontrollü kaçış görüntülerinin ortaya çıkmasıyla suçüstü yakalanan Kılıçdaroğlu vardı.

'Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'nün esiri!'
medya kritik,

CNN Türk yayınında Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu'nun 'O gece otelleri uygun görmedik'' açıklaması hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ''Kılıçdaroğlu yine yalan söylüyor'' diye sitemde bulundu.

denizbayrak83@gmail.com’ adresinden gönderilen mailde darbenin devlet tarafından kontrollü yapıldığını ve Adil Öksüz'ün MİT ajanı olduğuna ilişkin iddialarına inanan ve bunları her yerde dile getiren Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük ''Kılıçdaroğlu, FETÖ'ye hem gebe hemde esir. FETÖ sizi nasıl eline ve avucuna almış'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...