Tgrt Haber
13 Şubat 2017 13:16

Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük ihaneti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan Prof. Dr. İştar Gözaydın Savaşır’ın eşinin telefonlarına dahi çıkmaması, Medya Kritik programında “İhanet” olarak nitelendirildi. Gazeteci Yazar Cem Küçük, “Kılıçdaroğlu’nun kendisine bu kadar yakın tuttuğu Savaşır’ın eşinin telefonlarına çıkmaması, açıkça bir ihanettir” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük ihaneti
medya kritik,cem küçük,fuat uğur,

İştar Gözaydın Savaşır’ın yakın dostu Umut Özkırımlı’nın gündeme getirdiği “İhanet”in, Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresindekilere ilk ihaneti olmadığını kaydeden Cem Küçük,  “İştar Gözaydın Savaşır’a bir dönem milletvekili yapmak isteyecek kadar yakın. Son anda  milletvekili yapmaktan vazgeçip Parti Meclisi’ne almak istediği bu kişiye, hapse düştüğü anda arkasını döndü. Şimdi eşi İskender Savaşır’ın telefonlarına dahi çıkmıyor. bu çok açık bir ihanettir” dedi.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihanetini kendilerinin değil, yakın çevresindeki insanların daha fazla dile getirdiğini söyledi. Umut Özkırımlı’nın yazısında, “Danışmanlarınız, dostlarınız birer birer terörist ilan edilirken, siz neredesiniz sayın Kılıçdaroğlu?” diye sorduğunu belirten Fuat Uğur, “Bu sözlere eklenecek ne olabilir. Yaptığı açıkça ihanettir” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...