Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Nisan 2017 16:11

''Kılıçdaroğlu hangi otel kapalıydı?''

15 Temmuz'da CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun koruma ekibinin telefon trafiğinin ardından tankların çekildiği ve böylece Atatürk Havalimanı'ndan ayrılması TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik'te konuşuldu.

''Kılıçdaroğlu hangi otel kapalıydı?''
kemal kılıçdaroğlu,medya kritik,

15 Temmuz darbe girişiminde yaşadıklarına ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu'nun "O akşam oteller kapalı olduğu ve bizi otele almadıkları için Bakırköy Belediye Başkanımızın evine gittik'' açıklaması hakkında konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük, ''Havalimanında da oteller vardı. Hangi otel kapalıydı, bana bunu söylesin?'' diye konuştu.

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Kim darbe girişimi yaparsa o tankın önüne ilk ben çıkacağım" sözüne atıfta bulunarak şu soruları yöneltti. Uğur, ''Otellere gitmek zorunda mısın, Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine gitmek zorunda mıydın?  Darbe girişimi sırasında tankın üstüne çıkması gerekirdi'' diye tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...