Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2018 13:22

Leyla Nasıl Öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da Kaybolan Leyla Nasıl Ölü Bulundu!

Leyla nasıl öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da kaybolan Leyla nasıl ölü bulundu! Ağrı'da kaybolan minik Leyla ölü bulundu. Leyla Aydemir kayboluşunun 18. gününde cansız bedeni yaşadığı köyde bulundu. Milyonlarca kişinin umutlu bekleyişi son buldu. Leyla nasıl öldü? Leyla Aydemir nasıl ölü bulundu. Tüm soruların cevapları haberimizde mevcut. Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, köyde ölü bulundu.

Leyla Nasıl Öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da Kaybolan Leyla Nasıl Ölü Bulundu!
leyla bulundu mu,leyla son durumu,leylaya ne oldu,leyla kimdir,leyla yaşıyor mu,i,leyla son dakika,leyla nasıl öldü

Leyla nasıl öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da kaybolan Leyla nasıl ölü bulundu! Ağrı'da kaybolan minik Leyla ölü bulundu. Leyla Aydemir kayboluşunun 18. gününde cansız bedeni yaşadığı köyde bulundu. Milyonlarca kişinin umutlu bekleyişi son buldu. Leyla nasıl öldü? Leyla Aydemir nasıl ölü bulundu. Tüm soruların cevapları haberimizde mevcut. Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, köyde ölü bulundu.

LEYLA'NIN KATİLİ TUTUKLANDI İDDİASI

Türkiye'yi kahreden mavi kolye detayı!

Ağrı'da 18 Gün Önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın cansız bedeni dere yatağına yüz üstü suya atılmış şekilde bulundu. Leyla'nın dillere destan olan mavi kolyesi boynunda takılıydı. 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir Ağrı'da toprağa verildi.

Ağrı'da 18 gün önce, kaybolan Leyla Aydemir'den (4) dün acı haber geldi. Leyla'nın cansız bedeni, Bezirhane köyüne yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiindeki daha önce arama yapıldığı belirtilen yerde dere yatağında yüz üstü suya atılmış şekilde bulundu. Tüm Türkiye, yürek dağlayan gelişmeyle gözyaşı döktü. Öte yandan Leyla'nın dillere destan olan mavi kolyesi boynunda takılıydı.

MİNİK LEYLA SABAH SAATLERİNDE AĞITLARLA TOPRAĞA VERİLDİ

18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla'nın cenazesi, Ağrı Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla alınarak, Ağrı kent merkezindeki baba evine getirildi. Cenazeyi karşılayan yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

Ardından cenaze, kaybolduğu merkeze 15 kilometre uzaklıktaki dedesi Zeki Aydemir'in yaşadığı Bezirhane köyüne götürüldü. Burada sabahın erken saatlerinde, minik Leyla'nın cenazesi gözyaşları ve ağıtlarla son yolculuğuna uğurlandı.

ACILI BABA CENAZE TÖRENİ İSTEMEDİ

Baba Nihat Aydemir'in bugün öğle yapılması planlanan cenaze için tören istemediğini belirtmesi üzerine, Leyla Aydemir'in sabah defnedildiği belirtildi.

BAYRAM ZİYARETİNE GİTTİ
 

Ağrı kent merkezinde yaşayan Şükran-Nihat Aydemir çiftinin 3'ü erkek, 7 çocuğundan 6'ncısı olan Leyla, bayramın ilk günü merkeze 15 kilometre uzaklıktaki 300 nüfuslu Bezirhane köyüne gitti. Aile, yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra Nihat Aydemir'in babasının evine geldi.

15 DAKİKA İÇİNDE GÖZDEN KAYBOLDU

Aydemir çifti içeri girerken, küçük Leyla kapı önünde oynamaya başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıkan çift, kızlarını bulamadı. Jandarma, AFAD, güvenlik korucuları, UMKE, STK'lar ve gönüllüler tarafından oluşturan ekipler, eğitimli köpekler ve drone eşliğinde aradığı Leyla bir türlü bulunamadı.

KADAVRA KÖPEKLERİ DE ARADI

Tüm aramalara rağmen Leyla bulunamayınca köye Avrupa'nın en iyi arama birliği olarak gösterilen Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekipleriyle, Jandarma At Köpek Eğitim Merkezi'nden (JAKEM) getirilen kadavra arama köpekleri 'Modül' ve 'Mavi' de çalışmalarda kullanıldı.

DERE YATAĞINDA BULUNDU

Valilik tarafından Leyla'nın kaybolmasının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Kent merkezi ve ilçelerdeki tüm MOBESE kameraları incelendi. Merkez ve ilçelerdeki tüm MOBESE kayıtlarına bakılmıştır. Köyde kayıp olan çocuğun düşebileceği su birikintileri ve artezyen kuyuları vidanjörler aracılığıyla boşaltılarak arama yapılmıştır. Ayrıca köyde bulunan yüksek otlar kesilerek daha detaylı arama yapılması sağlanmıştır. Olay bölgesine daha geniş ve kapsamlı arama yapmak maksadı ile arama köpekleri ve havadan Drone ile köy ve civarında arazi taraması yapılmıştır. Emniyet MüdürlüğüBalık Adam Ekibi su birikintileri ve dere yataklarının aranması sağlanmıştır" denildi.

MAVİ BONCUKLU KOLYESİ BOYNUNDA TAKILIYDI

Ağrı'da, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü ailesiyle ziyarete gittiği dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunarak tüm Türkiye'yi yasa boğan Leyla Aydemir'in cenazesi saat 23.40 sıralarında Erzurum Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazeyle birlikte aileden sadece amcası Yusuf Aydemir geldi. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre çıplak halde bulunduğu belirtilen Leyla'nın üzerinde sadece fotoğraflarda boynunda takılı olan mavi boncuklu kolyesinin bulunduğu ifade edildi.

YARA İZİ VARDI

Acı haberi alan Leyla'nın ailesi, sinir krizi geçirdi, gözyaşlarına boğuldu. Dede Zeki Aydemir, "Torunumu bugün ot biçmek için bölgede giden bir köylü bulmuş. Bize haber verdi. Gidip baktığımızda yüzü suya basılmış şekilde duruyordu. Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenlerin bulunup adalet önünde hesap versin" dedi.

GÖRGÜ TANIĞI: ÇOK ZAYIFLAMIŞTI

Leyla Aydemir'in cansız bedenini gören görgü tanığı çocuğun çok zayıfladığını belirtti. Ayrıca minik Leyla'nın vücudunun bazı bölgelerinde de darp izlerine rastladıklarını öne sürdü. Oldukça yorgun ve ayakta durmakta zorlandığı gözlenen amca Yusuf Aydemir, sorular karşısında "Çok üzgünüz çok bitkin haldeyim. Acımı anlatamam sizlere, bir şey diyemem" diye konuştu.

Küçük Leyla'nın ölüm sebebi belli oldu

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Leyla Aydemir ölümüyle ilgili otopsi raporu bilgilerini paylaştı. Elban, kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla'nın açlıktan öldüğünü, vücudunda herhangi bir istismar ve tecavüz emaresine rastlanmadığını açıkladı.

Ağrı’da Ramazan bayramının ilk günü ailesi ile birlikte bayram ziyareti için gittiği Bezirgan Köyü’nde kaybolan ve 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir Ağrı'da toprağa verildi.  Cenaze töreni sonrası canlı yayında açıklama yapan Ağrı Valisi Süleyman Elban Leyla'nın otopsi raporuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

2-3 GÜN ÖNCE SUYUN İÇERİSİNE BIRAKILMIŞ

Vali Elban şunları söyledi:

"Otopsi ve değerlendirmeler neticesinde yavrumuzun kaybolduktan sonra 8-10 gün içerisinde ölmüş olduğu sonucuna varıldı. Daha sonra da, bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından 2-3 gün önce de, bulunduğu suyun içerisine bırakılmış.

ÖLÜM NEDENİ 8-10 GÜN AÇ BIRAKILMASI

Ölüm nedeni, 8-10 gün aç bırakılması.Çocuğun cesedinde herhangi bir darp ve yaralama izi mevcut değil. O süre zarfında vahşi hayvan yaralaması da söz konusu değil.

CİNSEL İSTİSMAR, TECAVÜZ YOK

Dün üzerinde görülen kırmızı izler, güneş yanığı olduğu tespit edildi. Herhangi bir istismar ve tecavüz emaresi de yoktur.Bu sabaha karşı yavrumuzun otopsisi tamamlandı. Aile de buranın gelenekleri gereği bekletilmeden defnedilme talebinde bulundu. Cenaze kendilerine teslim edildi ve sabah erken saatlerde de aile ve köylüler yavrumuzun cenazesini defnettiler.

GÖZALTILAR VAR

Gazetecilerin gözaltıyla ilgili sorusuna Vali Elban, 'Var, bazı ipuçlarımız da var. Çalışmalar devam ediyor, savcılık olayın üzerinde çok yoğun bir değerlendirmesi var.' yanıtını verdi.

KAYBOLMADI, KAÇIRILDI

 Vali Elban, 'Leyla kaçırıldı mı, kayıp mı oldu' sorusuna ise 'Kaçırılma' yanıtını verdi.

İŞTE LEYLA'NIN ÖLÜM NEDENİ

Ağrı'da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den acı haber geldi. Ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde bulundu. 

Leyla Nasıl Öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da Kaybolan Leyla Nasıl Ölü Bulundu!

Habertürk’ün haberine göre; minik Leyla'nın cansız bedeni Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bulundu.

LEYLA'NIN AİLESİNDEN AÇIKLAMA

YÜZÜNDE DARP İZLERİ OLDUĞU BELİRTİLİYOR

Dün Sondaj yapılan bölgede bugün bir kez daha arama yapıldığı ve Leyla'nın cansız bedeninin bulunduğu belirtiliyor. Yerel yöneticiler, dün aranmasına rağmen bulunamamasının nedeni olarak küçük çocuğun bedeninin bugün bırakıldığı düşünülüyor.

Küçük Leyla'nın yüzünde darp izlerinin olduğu belirtiliyor. 

Öte yandan, Leyla'nın cansız bedeni kaybolduğu köyün 3 kilometre uzağında bulundu.

LEYLA'NIN CESEDİ BAKIN NEREDE BULUNDU!

 Ağrı’da Ramazan Bayramı'nın ilk günü ailesi ile birlikte bayram ziyareti için gittiği Bezirgan köyünde kaybolan ve 18 gündür aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cansız bedenine ulaşıldı. Köye 1 kilometre uzaklıktaki dere kenarında cesedi bulunan Leyla’nın öldüğünü öğrenen aile büyük bir üzüntü yaşadı. 

Leyla Nasıl Öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da Kaybolan Leyla Nasıl Ölü Bulundu!

LEYLA HAKKINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Leyla bulundu mu?
Leyla nasıl kayboldu, Leyla kimdir, Leyla'ya ne oldu aramaları devam ediyor. Leyla bulundu mu sorusu henüz cevap bulamadı. Ramazan bayramının ilk gününden bu yana kayıp olan Leyla Aydemir için tüm Türkiye seferber oldu. 4 bir koldan Leyla aranıyor. Bugün Leyla hakkında çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Leyla'nın son durumu için 'Leyla Son dakika Gelişmesi' linkini tıklayabilirsiniz.

Leyla Nasıl Öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da Kaybolan Leyla Nasıl Ölü Bulundu!

Leyla nasıl kayboldu? Leyla'ya ne oldu?

Ağrı'ya bağlı Bezirhane Köyü'nde yaşayan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kayboldu. O günden bu yana küçük Leyla'dan haber alınamıyor. Dedesi; Leyla'yı bulana 300 bin lira ödül vereceğini açıkladı. Baba Nihat Aydemir; kızının kayıp olmadığını, kaçırıldığını düşünüyor. "Şu anda bu çocuk köyde değil, yani iğne de olsa iğne de bulunmuştu bu köyde. Benim çocuğum yüzde bir milyon kaçırıldı" açıklamasında bulunan baba Aydemir'in aklındaki düşünce, küçük kızı beyaz renkli minibüsün kaçırdığı...

Leyla Nasıl Öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da Kaybolan Leyla Nasıl Ölü Bulundu!

Ekipler Leyla'yı arıyor
Ağrı Valiliği kayıp Leyla için kriz masası oluşturdu. Leyla'nın bulunması için 5 bin fotoğraf bastırılarak dağıtıldı. Ankara'dan getirilen Jandarma Genel Komutanlığı!na bağlı kadavra ve ceset arama köpeği arama çalışmalarına katıldı. Bezirhane köyü ve çevresindeki arama çalışmalarında jandarma, AFAD ve güvenlik korucuları görev yapıyor. Arama çalışmalarına takviye yapılmasını isteyen baba Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi; "Kayseri’deki 3 çocuğun kaybolmasında oluşturulan özel ekip buraya da gelsin. Sayın Cumhurbaşkanı bize yardım etsin Allah rızası için. Çocuğu bulsunlar bana. Allah rızası için, çok perişanım" dedi

Arabada 3 çocuk varmış

Baba Nihat Aydemir yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Şüphelendiğimiz biri yok. İçinde bir kadın bir erkeğin olduğu beyaz bir araç varmış. O aracı görenler var. Köye gelip şeker dağıtmışlar. İçinde 3 tane çocuk varmış. Biri mavi gözlüymüş, ona yoğunlaştık. Erkek 40 yaşlarında, kirli sakallı. Arabanın arka camı da kırıkmış."

Leyla Nasıl Öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da Kaybolan Leyla Nasıl Ölü Bulundu!

Özel ekip Ağrı'ya geldi

Ağrı'da kaybolduğu Ramazan Bayramı'nın birinci gününden itibaren haber alınamayan Leyla Aydemir için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 10 kişilik özel ekip, kente geldi. Özel ekibin Kayseri'deki kayıp 3 çocuk vakasını çözen ekip olduğunu söyleyen, torununun bulunması için 300 bin lira ödül koyan Zeki Aydemir, ailenin isteği üzerine bugün çalışmalara başlayacak olan özel ekipten umutlu olduklarını söyledi. Dede Zeki Aydemir, "Binlerce kişinin yapamadağını belki bu özel ekip yapar. Torunumun bulunması için gece gündüz dua ediyoruz" dedi. 

Leyla Nasıl Öldü? Leyla Aydemir Nasıl öldü? Ağrı'da Kaybolan Leyla Nasıl Ölü Bulundu!

Bezirhane Köyü'nün 25-30 hane olmasına rağmen bir hane gibi olduğunu belirten Aydemir, "Köydeki evler aranmadı. Aranıp, aranmamasına güvenlik güçleri karar verir. Bir köyüz ama bizler bir aile gibiyiz. Ancak bu saatten sonra babama da güvenmem. Emniyet Genel Müdürlüğünce oluşturulan özel ekibin başlatacağı çalışmalardan ümitliyiz. Çünkü bu ekip, Kayseri'de, 2009 yılında Ramazan Bayramı'nda şeker toplamaya çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 3 çocuğun olayını aydınlatmıştı" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...