Tgrt Haber
23 Eylül 2018 14:35

Masterchef ŞEF 23 Eylül KİM ELENDİ Kim Gitti? Master Şef Yeni Bölüm KİM Veda Etti, KİM ELENDİ

MasterChef 23 Eylül Türkiye Eleme Adayları Kimler oldu? Master şef kim Elendi, Kim Gitti? | Dokunulmazlık kim kazandı? Masterchef Türkiye yeni bölümde rekabetin iyice kızıştığı görülüyor. Geçen hafta MasterChef'e veda eden isim Umut oldu. Peki, 4. haftada eleme potasına girenler kimler oldu? Dokunulmazlık kimin oldu? Son bölümde neler yaşandı? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu sorusunun cevabı yarışmayı takip edenler büyük merakla araştırıyor. Master şef yarışmacıları ve jürileri kimdir, ne iş yaparlar? Masterşef ile ilgili tüm cevaplar ve diğer ayrıntılar haberimizde...

Masterchef ŞEF 23 Eylül KİM ELENDİ Kim Gitti? Master Şef Yeni Bölüm KİM Veda Etti, KİM ELENDİ
master şef,masterchef kim elendi,masterchef kim gitti,masterşef kim kimdir,master şef yarışmacıları

MasterChef 23 Eylül Türkiye Eleme Adayları Kimler Oldu? Master şef kim elendi, kim gitti? | Dokunulmazlık kim kazandı? Masterchef Türkiye yeni bölümde rekabetin iyice kızıştığı görülüyor. Geçen hafta MasterChef'e veda eden isim Alper oldu. Peki, 4. haftada eleme potasına girenler kimler oldu? Dokunulmazlık kimin oldu? Son bölümde neler yaşandı? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu sorusunun cevabı yarışmayı takip edenler büyük merakla araştırıyor. Master şef yarışmacıları ve jürileri kimdir, ne iş yaparlar? Masterşef ile ilgili tüm cevaplar ve diğer ayrıntılar haberimizde...

MASTERCHEF ELENEN İSİM EZGİ OLDU, YARIŞMAYA VEDA ETTİ

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'nin eleme oyunun ardından şefler 4 eleme adayı hakkındaki son kararlarını verdi. Son dörde kalan isimler Atakan, Kerem, Ezgi ve Zeynep oldu. Zeynep en iyi tabak seçilerek potadan çıkarken, ikinci isim ise Kere oldu. Son ikiye Atakan ve Ezgi kaldı. Bu hafta yarışmaya veda eden isim ise Ezgi. Gözyaşlarına hakim olamayan Ezgi'nin vedası sonrası jüri üyeleri Ezgi'nin önlüğünü bırakıp gitmesini istedi. 

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE ELEME ADAYLARI KİM OLDU?
22 Eylül Masterchef Türkiye eleme adayları belli oldu. İlk Dokunulmazlık yarışması yapıldı ve oyununu Burcu kazandı. Haftanın ilk eleme adayları Atakan ve Zeynep oldu. MasterChef Türkiye'de kaybeden takımın yarışmacıları dokunulmazlığı kazanmak için mücadele etti. Dokunulmaz olan yarışmacıyı şefler seçti. Dokunulmazlık için Burcu ve Atakan karşı karşıya geldi. Jüriden övgü dolu sözler duyan Burcu, dokunulmazlığa hak kazandı ve bir hafta daha yarışmayı garantiledi. İlerleyen dakikalarda ise MasterChef Türkiye'de kaybeden takımdan iki isim eleme adayı oldu. Kırmızı takımda yarışan Atakan ve Zeynep, arkadaşlarının oylamasıyla eleme potasına kaldı. 

MASTERCHEF TÜRKİYE'YE YENİ YARIŞMACILAR KİMLER OLDU?
3. hafta için yeni bir gelişme yaşandı. Zeynep ve Atakan takıma dahil oldu.


16 Eylül Masterşef geçen hafta 'Umut' elendi
4 kişi 16 Eylül Pazar günü eleme potasındaydı ve son iki isim elenmek üzere seçildi. Umut ve Uğur Masterchef'e veda eden isimlerden ikisi olarak şefler tarafından seçildi. 16 eylül Masterchef eleneni ise Yemekteyiz programından tanıdığımız 22 yaşındaki Umut oldu. Yarışmaya devam eden isim Uğur oldu. 

MasterChef Türkiye her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 20.00'da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE NEDİR?

14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet edeceği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Bu üç isim programda hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alacak. Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı MasterChef'in kadrosunda 14 yarışmacı yer alacak. Eylül’de başlayacak yarışma, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelecek...

Masterchef ŞEF 23 Eylül KİM ELENDİ Kim Gitti? Master Şef Yeni Bölüm KİM Veda Etti, KİM ELENDİ

MASTERCHEF JÜRİ ÜYELERİ

Mehmet Yalçınkaya: Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in şefi olan Mehmet Yalçınkaya, Bolu'lu.Türkiye Lezzet Ödülleri’nde ‘En İyi Şef’ ödülünün sahibi olan Yalçınkaya,Türk mutfağının yanı sıra; birçok dünya mutfağına da hakim.

Hazer Amani: Güney Afrika’da aşçılık üzerine eğitimler alan Hazer Amani,2010 yılında Türkiye'ye dönüş yapmıştır.

Somer Sivrioğlu: Avustralya’da Efendy isimli ünlü Türk restoranının sahibi olan Somer Sivrioğlu; Anatolia: Adventures in Turkish Cooking adlı kitabın da yazarlarından biri.


Masterchef ŞEF 23 Eylül KİM ELENDİ Kim Gitti? Master Şef Yeni Bölüm KİM Veda Etti, KİM ELENDİ

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Yemekteyiz'te 7 Mayıs haftası yarışan Murat Özdemir'in memleketi Bolu'dur. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında, evli ve bir kızı vardır. Fitness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok sevdiğini söyledi. Şimdi ise MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor. Daha önce de Yemekteyiz finalinde tepki çeken sözleri nedeniyle programdan kovulmuştu.

ELENEN İSİM EZGİ OLDU

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...