Tgrt Haber
24 Nisan 2017 13:39

Medya Kritik'te gündeme ilişkin konular cevaplandı!

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik'te bugün gündeme ilişkin bir çok önemli konu tartışıldı.

Medya Kritik'te gündeme ilişkin konular cevaplandı!
medya kritik,

Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminde Yürüyüş Hareketi'nin lideri Emmanuel Macron ve Ulusal Cephe Partisi'nin lideri Marine Le Pen'in ikinci tura kalması hakkında konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük, ''Emmanuel Macron, Marine Le Pen'e göre daha iyi bir aday. Bu isimlerin politikalarını görmek lazım. Temel olarak Avrupa'da bir lider sorunu var. Margaret Thatcher, François Mitterrand, Helmut Kohl bu isimler büyük liderlerdi. Avrupa'da uzun zamandır lider yok. Sarkozy, Tony Blair, David Cameron büyük bir umuttu ama olmadı'' diye konuştu.

'YAZIYA BAYILMIŞ, ÜZERİNDE TEPİNİYORLAR!'

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın 'Evetçi genç kızların kıyafetine sansür' başlıklı bugünkü yazısı hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Bu konunun üstünde tepiniyorlar ve bu duruma bayılmışlar. Hocacı diye bayıldığınız, yollarına güller döktüğünüz, demokrasinin yılmaz şaheserleri diye tanımladığınız o yazarların olduğu gazete ne güzel sansürlemiş. Sizin adamlarınız bunu yapanlar. Rezil oldunuz'' diye sitemde bulundu.

'BİZDEKİ İTHAL KAFALI ARKADAŞLAR BUNLARA LAF ETMEZLER!'

Karar gazetesinde yer alan fotoğraf için hakkında konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük ''Takvim ve Sabah gazetesinde bu haberin orjinal resmiyle yayınlandı. Ahmet Hakan, Gül'ü ve Davutoğlu'nu savunan, hayır veren, Sabah ve Takvim gazetelerini yerin dibine batıran bu isimlerden alıntı yapıyor. Erdoğan tarafı daha hoşgörülü, Hocacı tarafı daha fanatik. Bu fanatikliği yapanları gör artık. O sansürü yapanlar ithal radikal kafalar. Seçim gecesi 'Hayır' oyu kesin gelecek diye, ezana küfür eden 7 yılla yargılanan Serra Kadıgil'i ve FETÖ hükümetin iddiasıdır, paralel yapı yoktur gibi açıklamaları yapan Ersin Kalaycıoğlu'nu programa Ahmet Hakan çıkardı. Biri ezana düşman diğeri de FETÖ'ye sempati duyan kişiler. Bizdeki ithal kafalı arkadaşlar bunlara laf etmezler'' diye konuştu.

ERDOĞAN'A HAKARET EDEN UMAR'A IRKÇILIK ÖDÜLÜ

Geçtiğimiz yıl Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakeret eden ve Pim Fortuyn ödülüne layık görülen Ebru Umar hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Erdoğan'a hakaret eden o ahlaksız kadına bu ödül verildi. Türkiye'de Hürriyet, Cumhuriyet gazeteleri tarafından el üstünde tutulmuştu. Ebru Umar için 'Basın özgürlüğü ayaklar altına alındı' diye ortalığı ayağa kaldırmışlardı. Şimdi de Pim Fortuyn ırçılık ödülü alan Umar'ı tebrik ediyorum. Umar, Erdoğan'a hakeret ettiği gerekçesiyle ırkçılık ödülünü aldı'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...