Tgrt Haber
29 Haziran 2017 17:19

Mehmet Selim Kiraz'ı şehit edenlere ne oldu?

Fuat Uğur ve Cem Küçük, DHKP-C terör örgütünün şehit ettiği Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın babası Muhammed Hakkı Kiraz'ın Yeni Akit gazetesine verdiği röportajı Medya Kritik'te ele alındı.

Mehmet Selim Kiraz'ı şehit edenlere ne oldu?
medya kritik,

Yeni Akit gazetesini ve Muhammed Uzun'u Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Muhammet Hakkı Kiraz'la yaptığı haberden dolayı tebrik ettiğini belirten Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Hakkı Kiraz dimdik ayakta üzüntülü değil. Allah'a hamd etmiş durumda. Şehidimiz vatansever, milliyetçi ve görevinin başında bir savcıydı. Herkeste öyle söylüyor zaten. Selim Kiraz'ı katlettiler, şehit ettiler. Kiraz'ı şehit edenlere ne oldu? 2015 yılında Berkin Elvan üzerinden devlete meydan okuyanlara ne yaptırım oldu? Bunu destekleyen medya kuruluşlarına ne oldu? O dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu 'Yayınlamayın' dediği halde o resimleri yayınladılar. Bunu yapanlara tek bir işlem dahi yapılmadı. Kendi arkadaşlarını katlettiler. Savcılarımızın harekete geçmesi için ne lazım'' diye konuştu.

Kendisine aydın diyen tam 111 hainin kalibresiz alçağın imzaladığı o metnin gündeme geldiği bugün böyle bir manşet haberin yürek burkucu ve aynı zamanda açığa çıkarıcı olduğunu olduğunu belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Ben de Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Muhammet Hakkı Kiraz tebrik ediyorum. O 111 aydını da bundan sonra 150 bin mağdurun olduğu FETÖ'cüleri ziyaret etmeye davet ediyorum'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...