Tgrt Haber
17 Nisan 2017 16:19

'Menderes'e yapılan Erdoğan'a yapılacaktı!'

Medya Kritik'in bugünkü bölümünde, 27 Mayıs cuntasının akıl almaz iftiralar ve linç kampanyası eşliğinde iktidardan ettiği Başbakan Menderes, Alevi, Ermeni ve Kürt vatandaşlara yapılan zulm meseleleri vardı.

'Menderes'e yapılan Erdoğan'a yapılacaktı!'
medya kritik,cem küçük,fuat uğur,

Darbeci hainler tarafından binbir türlü işkencelere maruz kaldıktan sonra idam edilen Menderes hakkında konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük, ''Bu mazlum millet bunu asla unutmamalı. Menderes gibi insanları unutmamamız lazım. 17-25 Aralık'tan sonra Bilal Erdoğan üzerinden Menderes'e yapılanların aynısını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yapacaklardı. Özal'a yapılanları ve medyanın yaptıklarını artık görelim'' diye sitemde bulundu.

CHP ideoloji hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Türkiye'de yıllarca bu taraf, büyük bir kitleye kendi isteklerini kabul ettirmek istediler. Bunun adına da vesayet sistemi dediler. Kendi yaşam biçimini, eğitim sistemini, ideolojsini dayatarak nato mermer nato kafa çocuklar yetiştirdiler. Bu kalıpların içine ise koskoca Türkiye halkını sokmak istediler'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...