Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2015 10:56

Müge Anlı'da canlı yayını unuttu gerçeği anlattı

Müge Anlı'da gerçek canlı yayında ortaya çıktı. 42 yıl sonra annesine kavuşan Norveçli Kenneth 83 yaşındaki annesinin canlı yayındaki itirafıyla mutlu oldu. Hatice nine canlı yayında olduğunu unuttu Müge Anlı'ya gizlice açıkladı...

Müge Anlı'da canlı yayını unuttu gerçeği anlattı
canlı yayın, muge anlı, norveçli kenneth,

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında annesi Hatice Hanım'ı arayan Norveçli Kenneth, annesine yıllar sonra 'Merhaba' dedi. 83 yaşında olan ve sağlık sorunları olduğunu söyleyen Hatice Hanım önce evlatlarının korkusundan bir erkek evlat dünyaya getirdiğini inkar etse de daha sonra yayına bağlanıp oğlunun Berlin'e gelmesini istedi.
Heyecandan ve yaşlılıktan canlı yayında olduğunu bile unutan Hatice Hanım, Müge Anlı'ya "Sana gizlice söylüyorum' diyerek kimsenin bu durumu bilmesini istemedi. Çocuklarının durumu bildiğinden habersiz olduğu için 'Çocuklarıma sakın söylemeyin diyerek Müge Anlı'yı uyardı.
Kaynak: ÜLKEHABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...