Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Kasım 2017 10:45

Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz Neden Öldü? | Youtuber Korkmaz intihar etti! Youtuber Cem Korkmaz Kimdir?

Youtube'da yayınladığı videolarla ve Recep İvedik'ten tanıdığımız Cem Korkmaz canına kıydı. Youtuber Cem Korkmaz, Şahan Gökbakar'ın başrolde olduğu Recep İvedik 4'te cep herkülü lakabıyla rol almıştı. Dün akşam saatlerinde Cem Korkmaz'ın intihar haberi herkesi derinden üzdü. Bu olayların ardından ''Cem Korkmaz neden intihar etti'' sorusunun cevabını merak eden hayranları bunun cevabını aramaya başladı. Peki Youtuber Cem Korkmaz neden intihar etti? Cem Korkmaz neden öldü? İşte tüm ayrıntılar haberimizde...

Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz Neden Öldü? | Youtuber Korkmaz intihar etti!  Youtuber Cem Korkmaz Kimdir?
cem korkmaz intihar mı etti,cem korkmaz kimdir,cem korkmaz neden öldü,cem korkmaz neden intihar etti,cem korkmaz youtube videoları,cem korkmaz

Youtube'da yayınladığı videolarla ve Recep İvedik'ten tanıdığımız Cem Korkmaz canına kıydı.. Youtuber Cem Korkmaz, Şahan Gökbakar'ın başrolde olduğu Recep İvedik 4'te cep herkülü lakabıyla rol almıştı. Dün akşam saatlerinde Cem Korkmaz'ın intihar haberi herkesi derinden üzdü. Bu olayların ardından ''Cem Korkmaz neden intihar etti'' sorusunun cevabını merak eden hayranları bunun cevabını aramaya başladı. Peki Youtuber Cem Korkmaz neden intihar etti? Cem Korkmaz neden öldü? İşte tüm ayrıntılar haberimizde...

CEM KORKMAZ'IN ARKADAŞLARI HABERİ ALIR ALMAZ EVİNE KOŞTU

Oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğlu olan Cem Korkmaz'ın intihar ettiği haberinin yayılması üzerine bazı arkadaşları evin önüne geldi. Aynı evde bir dönem birlikte kaldıklarını belirten oyuncu Osman Eren, arkadaşının öldüğüne inanamadığını söyledi. Cem Korkmaz'ın bildiği bir sıkıntısı olmadığını ifade eden Eren, "Cem, sıkıntılarını herkesle paylaşacak bir adam değildir. Çok çenesi düşük bir adam değildir. İçinde yaşar sıkıntılarını. Kimseyi öyle çok üzmek istemez, öyle bir adamdı. Psikolojisi mi bozuktu, bir şey mi sebep oldu buna? Onu bilemiyoruz, içinde ne yaşıyordu bilemiyoruz" dedi.


Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz Neden Öldü? | Youtuber Korkmaz intihar etti!  Youtuber Cem Korkmaz Kimdir?

YOUTUBER CEM KORKMAZ KİMDİR?

Cem Korkmaz 1987 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Ünlü bir Youtuber, ayrıca sunucu ve oyuncu kimliği ile tanınmaktadır.

İlk ve Orta öğretimini Bursa’da tamamlayan Cem Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Geçmişinde bir çok filmde, dizide ve reklamda rol almıştır.

Aynı zamanda usta oyuncu Muhittin Korkmaz‘ın oğludur. Muhittin Yılmazı bir çoğumuz G.O.R.A filminden hatırlamaktayız.

CEM KORKMAZ'IN CESEDİ ADLİ TIPTA

Savcı ve polis olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İncelemelerde, Cem Korkmaz'ın intihar etmiş olabileceğine dair bulgular elde edildi. Korkmaz'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

YOUTUBER CEM KORKMAZ'IN ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

A.R.O.G, Bekle Beni Yarın, Recep İvedik 4, Diğer Yarım, Bizim Ev

Cem Korkmaz’ın Oynadığı Tiyatrolar;

Düşsefer, Ziggurat Ya Da Piçler, Clown Sketch

ÜNLÜ OYUNCU ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN CEM KORKMAZ İÇİN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Şahan Gökbakar sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Ahhhhh be güzel kardeşim...Hala inanamıyorum böyle bişey olduğuna.Anlayamıyorum!!! Acılı…" dedi.

Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz Neden Öldü? | Youtuber Korkmaz intihar etti!  Youtuber Cem Korkmaz Kimdir?

DAHA ÖNCE İNTİHAR EDEN SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ

Daha önceden de sosyal medya fenomenleri çeşitli sebeplerden dolayı intihar etmişti.

Frank Wolf: 2013 yılında YouTube'da Frank Wolf adıyla tanınan ve 60 binden fazla abonesi olan 1993 doğumlu Francis Lapointe, 20 yaşında intihar etmişti. Gencecik yaşta hayata gözlerini yuman Frank Wolf, hayranları tarafından üzüntüyle anılıyor.

Freddy E: YouTube'da Jerk TV kanalının sahibi Freddy E, 2013 yılında intihar etti. Öldüğünde 22 yaşında olan hip-hop şarkıcısının intiharı, hayranlarını oldukça üzdü.

Daniel Kyre: 300 binden fazla takipçisi olan Daniel Kyre, 2015 yılında intihar girişiminde bulundu. Cyndago ismiyle adını duyuran genç adam hastanede iki gün ölüm kalım savaşı verdi. Ancak Youtube fenomeni hayatta kalmayı başaramadı.

Amanta Todd: Okul arkadaşlarının zorbalıklarına maruz kalan 15 yaşındaki Amanda Todd, yaşıtlarının kendisine karşı uyguladığı baskıya dayanamadı ve intihar etti. Arkadaşları tarafından kendisine yapılanları YouTube kanalında ifade eden genç kız, 2012 yılında intihar etti ve hayata gözlerini yumdu.

Justin Carmical: YouTube'da JewWario ismini kullanan ve videolar yükleyen Justin Carmical, 2014 yılında intihar etti. 30 bini aşkın takipçisi bulunan Justin Carmical'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Nathan Wills: Nathan Wills, Paradigma ismiyle videolar paylaşan ve yayın yapıyordu. Sosyal medya fenomeni, genellikle kendi yaşamınadn kesitleri paylaşıyordu. Ancak Nathan Wills, 2012 yılında intihar ederek hayata gözlerini yumdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...