Tgrt Haber
22 Nisan 2016 10:20

Nice senelere...

Türkiye gazetesi asla milletimizin değerlerine ters düşecek bir yayıncılık anlayışını benimsemediği için, okuyucu nezdinde güven tesis etti. “Huzur Veren Gazete” okuyucularımızın bize verdiği payedir. Vatanseverlik bizim temel şiarımızdır. Bu noktada mihenk taşımız, okuyucunun bize dair kanaatidir.

Nice senelere...
enver ören, türkiye gazetesi, Ahmet Mücahid Ören,

22 Nisan 1970’te, pek mütevazı ekonomik imkânlarla yayın hayatına başlayan Türkiye gazetesi, medya sektöründeki zorlu rekabet şartlarına rağmen, 46 yıl boyunca, istikrarlı ve kaliteli bir yayıncılık anlayışı ile Türk halkına başarıyla hizmet verdi… Dürüst, objektif, sorumlu; kısacası milletin değerlerine her bakımdan saygılı bir yayın çizgisini devam ettirdi. Millî menfaatleri, her daim kurum menfaatlerinin önünde ve üstünde tuttu… Bu özellikleriyle, yarım asra yaklaşan yayın hayatında, gazetemiz okuyucusu nezdinde büyük bir güven tesis etti. “Huzur Veren Gazete…” niteliği ile vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla evine götürdüğü, çoluk-çocuğunun eğitiminde hizmet ve katkısını gördüğü bir yayın organı oldu. Zira agresif, kavgacı olmayan; körü körüne sürdürülen siyasi ve ideolojik tartışmalara taraf olmayan, toplumsal barış ve huzurun yerleşmesi için gayret eden, farklı bir gazete olarak temayüz etti.

Sadece Türkiye gazetesi olarak değil, zengin ilim ve kültür hizmetleriyle de, ülkemizin müstesna bir yayın kuruluşu hüviyetini kazandı. Türkiye gazetesi Çocuk Dergisi ile büyüyen çocuklar, günümüzde yetişkin ve nitelikli, donanımlı insanlar olarak, bu ülkenin her yerinde ve her alanında çok önemli hizmetler vermekte…

Şunu önemle belirtelim ki, Türkiye gazetesi 46 yıl boyunca âdeta bir okul gibi, sayısız bilimsel ve kültürel yayın hizmetleri sundu. Gençlerimizin iyi yetişmesi için, gazetemizin verdiği seçkin kitap, dergi ve ansiklopedi ciltleri, bugün ülkenin dört bir tarafında evlerin kitaplığını doldurmaktadır. Büyük âlim ve rehber insanların hayatını doğru biçimde anlatan kasetler, bambaşka bir eğitim kaynağı oldu. Türkiye gazetesinin yayınladığı kitap, ansiklopediler, dergi ve yöresel ekler, başlı başına bir kütüphane teşkil edecek çaptadır. Türkiye gazetesi Takvimi, keza her sene milyonlarca vatandaşımızın duvarında, masasında; dakik bir rehber misali, zamanını programlamaktadır…
Türkiye gazetesi olarak, bütün bu hizmetlerin halkımız indinde gördüğü rağbeti, kıymet ve takdiri görmek ve okuyucularımızla her konuda, her zaman kaynaşmaktan elbette çok mutluyuz… Okuyucularımızın bizden memnuniyeti, bizim iftihar vesilemiz ve sevinç kaynağımızdır. Bu hedef ve maksatla hizmetlerimizi devam ettireceğiz.

Türkiye gazetesinin bugünlere gelmesinde en fazla emeği ve hizmeti geçmiş olan, her vakit en büyük fedakârlığı yapmış olan; müessesemizin kurucusu, Merhum Dr. Enver Ören’i, bu vesile ile bir kere daha rahmetle ve şükranla yâd ediyoruz. Yarınlarımıza dönük olarak, Türk toplumuna daha iyi hizmetler vermek için, Merhum Enver Ören Ağabeyimizin çizdiği istikamette yürümeye devam edeceğimize söz veriyoruz.

 Hep beraber nice yıllara…   

DEVLETİN ZİRVESİNDEN TÜRKİYE GAZETESİNİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ İLE İLGİLİ MESAJLAR:
 
TBMM BAŞKANVEKİLİ AYŞENUR BAHÇEKAPILI
“Ben uzun süredir iyi bir Türkiye Gazetesi okuruyum. Yayıncılığını ve haberciliğini takdir ettiğim bir gazete. Köşe yazarlarını da yakından takip ediyorum. Sayın Mücahit Ören’in nezdinde tüm Türkiye Gazetesi ailesini kutluyorum.”
Ayşenur BAHÇEKAPILI
TBMM Başkanvekili
 
BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMET ŞİMŞEK:
“Türkiye Gazetesi 1970 yılında İhlas Holding çatısı altında Merhum Enver Ören tarafından kurulmuş aynı zamanda Türk basın tarihinde bir ilki de gerçekleştirmiştir. Abonelik sistemini Türk basını ile tanıştıran Türkiye Gazetesi, yayıncılık ilkesi gereği kitleleri merkezde buluşturma anlayışıyla habercilik yapmaya özen göstermiştir.
Yaklaşık 47 yıllık yayın hayatı boyunca kamuoyunu bilgilendirme gayretinde olan Türkiye Gazetesi ailesini bu mutlu günlerinde tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Kurucusu Enver Ören’i de bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyorum. “
Mehmet ŞİMŞEK
Başbakan Yardımcısı
 
BAŞBAKAN YARDIMCISI LÜTFİ ELVAN:
“Tercüman-ı Ahval’dan bu yana gazeteciliğimiz sürekli bir gelişim içinde olmuştur. Gazetecilik tarihinin güzel renklerinden biri de Türkiye Gazetesi’dir. Türkiye Gazetesi yirminci yüzyılı yirmi birinci yüzyıla bağlayan geçiş döneminin önemli mecralarından biridir. Adında Türkiye olan bir gazete Türkiye’nin gazetesidir. Gerek demokratikleşme sürecinde gerekse halkımızın haber alma ihtiyacının karşılanmasında gösterdiği hassasiyetten dolayı Türkiye gazetesini tebrik ediyorum. Ömrü uzun ve bereketli olsun.”
Lütfi ELVAN
Reformlardan Sorumlu Başbakan Yardımcısı
 
DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU:
“Türk basın hayatının önde gelen kurumlarından Türkiye Gazetesi'nin kuruluşunun 47'inci yıldönümünü kutlarım. Doğru, dürüst, tarafsız habercilik anlayışı ile nice başarılı yıllar dilerim.”
Mevlüt ÇAVUŞOĞLU
Dışişleri Bakanı
 
EKONOMİ BAKANI MUSTAFA ELİTAŞ:
“Türk Basın tarihinde yarım asra yaklaşan mevcudiyetiyle daima iyi işlere imza atmış Türkiye Gazetesi’nin 47. kuruluş yıldönümünü kutlar; doğru bilgi, ilkeli yayıncılık ve halkı kucaklayan habercilik anlayışıyla çalışan tüm mensuplarına teşekkür ederim. Türkiye Gazetesi kurulduğu günden bu yana güvenilir haberin adresi olmuştur, daha uzun seneler kamuoyunu aydınlatmaya devam etmesi yegane temennimizdir.”
Mustafa ELİTAŞ
Ekonomi Bakanı
 
KALKINMA BAKANI CEVDET YILMAZ:
“Hiç kuşkusuz medya, halkımızın doğru haber almasının vazgeçilmez bir unsurudur. Türkiye Gazetesi de kuruluşundan bugüne kadar daha güzel hizmet verme gayretiyle, haberlerini okuyucusuna sağlıklı bir şekilde yansıtan, ilkeli, tarafsız yayın anlayışını sürdüre gelmiş, toplumun takdirini ve saygısını kazanmış bir basın kuruluşumuzdur.
 Bu vesileyle, Türkiye Gazetesinin yeni yaşını kutlar, başarı dolu yıllarının devamını diler, bugünlere gelmesinde geçmişten günümüze emeği geçen tüm çalışanlarına selam ve şükranlarımı sunarım.”
Cevdet YILMAZ
Kalkınma Bakanı
 
MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL:
“Merhum Enver Ören tarafından 1970 yılında İhlas Holding çatısı altında kurulan Türkiye Gazetesi, yarım asra yakın zamandır ilkeli yayıncılık anlayışını sürdürmüştür.
İlk günden bu yana yayın hayatına başarıyla devam eden Türkiye Gazetesi'nin 47. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum.
Gazetenin tüm çalışanlarını bu mutlu günlerinde tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Naci AĞBAL
Maliye Bakanı
 
SAĞLIK BAKANI MEHMET MÜEZZİNOĞLU:
“Kurulduğu günden bu yana değerlerinden ve basın meslek ilkelerinden taviz vermeden neredeyse yarım asrı geride bırakan Türkiye Gazetesi, ilkeli duruşuyla Türk basınında saygın bir yere sahiptir. Merhum Enver Ören ve arkadaşlarının bundan 47 yıl önce yola çıktığı o kutlu yolculuğun, bugün aynı değer ve kabiliyette devam ediyor olması oldukça sevindiricidir. Geçmiş birikimiyle bugünün imkânlarını en iyi şekilde harmanlayan Türkiye Gazetesi, gazetecilik misyonunu örnek bir şekilde yerine getiriyor.
Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında yaşanan insanlık dramları karşısında üç maymunu oynayan batı medyasının kabul edilmez bu politikası, Türkiye Gazetesi ve onun gibi hak çizgisini rehber edinen yayın kuruluşlarının önemini bir kez daha ortaya koymakta.
Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Gazetesinin kuruluşunun 47. yılını içtenlikle kutluyor, Gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum.”
Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU
SAĞLIK BAKANI
 
ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI BİNALİ YILDIRIM:
“Öncelikle, 22 Nisan 1970 yılında yayın hayatına başlayan Türkiye Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm gazete çalışanlarına ve gazeteye emeği geçmiş tüm basın emekçilerine başarılı nice yıllar diliyorum.
Türkiye Gazetesi, 47 yıldır üstlendiği sorumlu, nitelikli ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla ve de aziz milletimizin değerlerine bağlılığıyla halkımızın takdirine mazhar olmuş, Anadolu’nun sesi, nefesi olarak, Türkiye’nin son 47 yılının kaydını tutmuştur.
Bir rüzgara kapılıp gitmek, akıntıya kapılmak yerine; ülkemizin rüzgarına güç, vizyonuna vizyon katmıştır.
Bu vesileyle gazetenizin 47’nci kuruluş yıldönümünü tekrar kutluyor, ilk günden bu yana yapılan doğru ve ilkeli habercilikte emeği geçen kurucusundan yazı işleri müdürüne, muhabirinden matbaa görevlisine kadar tüm Türkiye Gazetesi ailesini tebrik ediyorum.”
Binali YILDIRIM
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı
 
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANI VE BAŞMÜZAKERECİ VOLKAN BOZKIR:
“Çok kıymetli Türkiye Gazetesi Mensupları,
Türk basının müstesna gazetelerinden biri olan Türkiye’nin 47. kuruluş yıldönümünü kutlar, ciddi, etkili ve doğru haberciliğiyle temayüz eden gazetenizin nice kuruluş yıldönümlerini idrak etmesini temenni ederim.
Ülke menfaatlerini gözeten, ciddi ve güvenilir haberciliğe en çok ihtiyacımız olan bu dönemde Türkiye Gazetesinin vakur çizgisinden sapmadan ilkeli habercilik anlayışını sürdürmesini dilerim.
Başarı dileklerimle, selam ve saygılar sunarım.”
Volkan BOZKIR
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci
Büyükelçi  
 
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI FİKRİ IŞIK:
“Merhum Enver Ören tarafından kurulan ve 1970 yılından bu yana ilkeli yayıncılık anlayışını başarıyla sürdüren Türkiye Gazetesi'nin 47. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum.
İlk günden bu yana yapılan objektif ve hakkı savunmada dik duran, haberciliğiyle marka olan Türkiye Gazetesi’nin yöneticilerinden yazı işleri müdürüne, muhabirinden matbaa görevlisine, dağıtıcısına ve okuyucusuna kadar her birini ayrı ayrı tebrik eder, başarılı yayınlarının devamını dilerim.”
Fikri IŞIK
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı
 
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI FATMA GÜLDEMET SARI:
“Vatandaşlarımızın haber alma hakkını kullanmasında en etkili araç olan basınımız, demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Türkiye Gazetesi de yarım asra yaklaşan yayın hayatında başarılı çalışmaları ve kamuoyunu doğru bilgilendirmesi ile takdir toplamıştır.
Türkiye Gazetesi’nin kurucusundan yöneticilerine, zor şartlarda özverili şekilde çalışan muhabirlerine kadar tüm değerli mensuplarına başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum. “
Fatma Güldemet SARI
Çevre ve Şehircilik Bakanı
 
AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANI SEMA RAMAZANOĞLU:
“Gazeteciler doğru ve güvenilir bilgileriyle toplumu aydınlatanlardır. Aynı zaman basın yayın kuruluşları ileri demokrasinin vazgeçilmezidir.
Gazetecilerin hukukun üstünlüğüne, etik değerlere göstermiş olduğu hassasiyet dünya ölçeğinde ülkemizin vizyonu olmaktadır.
Ülkemizin en etkili gazetelerinden biri olan Türkiye gazetesinin başarılı çalışmalarını takdirle izlemekteyiz.
Kuruluşunun 46. yıldönümünde Türkiye Gazetesi’nin tüm yöneticilerini, her kademedeki çalışanını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Bu vesileyle Türkiye gazetesinin kurucusu, Türk basınına büyük katkıları bulunan merhum Enver Ören’i rahmetle anıyorum.”
Dr. Sema RAMAZANOĞLU
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı
 
GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ:  
“Sayın  A.Mücahid Ören
Türk Basınında önemli bir yere sahip olan Türkiye Gazetesi'nin 47.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Türk basınının  "Enver Abisi"   Hakkın rahmetine kavuşan babanız Enver Ören Beyin 22 Nisan 1970 tarihinde bin bir zorlukla yayımlamaya başladığı Türkiye Gazetesi devletin ve milletin yanında yer alan bir yayın politikası izleyerek, geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır.
Devletimizin ve milletimizin temel değerlerini koruyan ve sahip çıkan bir yayıncılık anlayışına sahip ve kuruluşundan bu yana dürüstlüğü, ilkeli haberciliği ve tarafsızlığı ile  basın yayın hayatında önemli bir yer işgal eden  Türkiye Gazetesi'nin  şahsınızda  tüm çalışanlarını tebrik eder, nice nice başarılı dolu  yıllar dilerim.”
Akif Çağatay KILIÇ
Gençlik ve Spor Bakanı
 
GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI FARUK ÇELİK:
 “Ulusal basınımızın güzide kuruluşlarından biri olarak halkın sesini duyurmayı temel ilke edinen, doğru, güvenilir ve sağduyulu habercilik anlayışından asla şaşmayan Türkiye gazetesini; 47. kuruluş yıldönümü dolayısıyla tebrik ediyor, başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.”
Faruk ÇELİK
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı
 
GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFENKCİ:
“Türkiye Gazetesi, 47 yıldan beri toplumsal mutabakat ve sağduyunun sesi olarak, İhlasla Basın Ahlak İlkeleri doğrultusunda yaptığı haberler ve kültür dünyamızı oluşturan yayınlarıyla tirajını ve saygınlığını korumuştur.
Türkiye ekonomisinin nabzını tutan ve ticaret erbabının ufkunu uluslararası piyasalara taşıyan yayıncılık anlayışıyla Türkiye’nin sesi olmuştur.
Bu duygularla gazetenin kurucusu merhum Enver Ören’i rahmetle anar, onun eserini 47 yıldır yaşatan, güzel haber ve yorumlarıyla ufkumuzu aydınlatan yazar ve haber ekibine sevgi ve selamlarımı sunarım.”
Bülent TÜFENKCİ
Gümrük ve Ticaret Bakanı
 
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MAHİR ÜNAL:
“Kuruluşuyla, yazılı basınımızda yeni bir sayfa açan Türkiye Gazetesi; milletimizin özgün yapısına uygun olarak devam ettirdiği yayın anlayışıyla, toplumun geniş bir kesimine hitap etmektedir. Türkiye Gazetesi, Türkiye’nin son 47 yılına ışık tutmuş önemli bir yayın organıdır.
Türkiye Gazetesi, Geçtiğimiz 47 yılda, ülkemizin siyasi, ekonomik ve demografik hayatında yaşanan önemli olayları, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza, doğru ve tarafsız yansıtmada azami gayreti gösteren gazetelerden biri olmuştur. Günümüzde ise, 47 yıllık tecrübe, emek ve birikimle, son 14 yılda değişen, dönüşen ve her geçen gün büyüyen ülkemizin, dünya çapında da elde ettiği başarıları aynı yayın anlayışı ile takip etmekte ve topluma en doğru şekilde yansıtmaktadır.
Ben bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Gazetesi’nin 47. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, gazetede emeği geçen herkesi tebrik ediyor, yayın hayatındaki başarılarının devamını diliyorum.”
Mahir ÜNAL
Kültür ve Turizm Bakanı
 
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU:
“Doğru ve güvenilir haberciliğin adresi olmuş Türkiye Gazetesi 46 yıldır halkımızın güvenini kazanarak basın camiasında önemli bir yer edinmiştir.
Bu haklı gururu yaşayan Türkiye Gazetesi’nin 47. yaşını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
Bu vesileyle kamuoyunu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek maksadıyla orman, su ve diğer tabiat ile alakalı yapacağınız çalışmalarınızda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtir, şahsınızda Türkiye Gazetesi çalışanlarına üstün muvaffakiyetler dilerim.”
Prof. Dr. Veysel EROĞLU
Orman ve Su İşleri Bakanı
 
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHDİ EKER:
“Kurulduğu günden bu yana yayın hayatında istikrarla ilerleyen Türkiye Gazetesi’nin kuruluşunun 47.Yıldönümünü kutlarım. ‘Huzur veren Gazete’ sloganıyla, objektif ve doğru habercilik anlayışıyla okuyucularının da takdir ve desteğini alan Türkiye Gazetesi’nin kuruluşundan bu yana, başta merhum Enver Ören olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik eder, yayın hayatında başarılar dilerim.”
Dr. M. Mehdi EKER
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı
 
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SELÇUK ÖZDAĞ
22 Nisan 1970’de Hakikat ismiyle yayın hayatına başlayan ve 2013 yılında mevcut ismini alan Türkiye Gazetesi, yıllardır toplumun nabzını tutarak objektif gazeteciliğin sesi olmuştur. Türkiye Gazetesi, milli ve manevi saikleri kendine önemli unsurlar sayarak yayın hayatına devam ederken, geçmişten günümüze demokrasiye ciddi katkılar sağlamıştır ve sağlamaya da devam etmektedir.
Maalesef 21. Yüzyılda medya, iletişim ve haberleşme aracı olmaktan çıkıp, algılarımızı yönlendirme ve değiştirme rolü oynamaktadır. Bu sebeple gazeteciliğin hakkını verebilen birkaç yayın organından biri olan Türkiye Gazetesi, zulme karşı hakkı savunan, doğruları yazan ve objektif gazetecilikten taviz vermeyen duruşu ile övgüyü hak etmektedir.
Bu düşüncelerle Türkiye Gazetesi’nin kurucularından Enver Ören’i rahmetle anıyor, tüm çalışanlarını muhabbetle selamlıyor, ilkeli ve tarafsız haberciliğin devamını diliyorum.
 
TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU:
“Türk basınında ilkeli habercilik anlayışı ile geçen 47 yıl boyunca kamuoyunu bilgilendirme görevini başarıyla sürdüren Türkiye Gazetesi, her geçen gün büyümeye ve saygınlığını artırmaya devam ediyor.
Gazetenizin habercilik yaparken gösterdiği tarafsız ve dirayetli yaklaşımları, objektif bilgiye ihtiyaç duyan her kesim için bir şans olmuştur ve yayın hayatına başladığı günden bu yana tüm yönetici ve çalışanlarının üstün gayretleriyle, Türk medyası içerisinde hak ettiği konuma ulaşmıştır.
Türkiye Gazetesi, ülke gündemine getirdiği objektif bakış açısı, “Halkın gerçekleri öğrenme hakkı” kavramının uygulanmasındaki titizliği ve başarılı mesleki çalışmaları için de ayrıca tebrik etmek istiyorum.
Ülkemizin ekonomik refahı ve sorunlarının çözümü amacıyla gösterdiğimiz çabalarda, bize verdiğiniz destek, ülkeyi idare edenler ve kamuoyu ile aramızda kurduğunuz köprü, Türkiye’nin en büyük meslek kuruluşu olan TOBB olarak bizleri son derece mutlu etmektedir.
Bu vesileyle, Türk basın camiasının usta kalemi ve duayeni, Gazetenizin Kurucusu Sayın Enver Ören’i rahmetle anıyor, 47. kuruluş yıldönümünüzü, şahsım, Yönetim Kurulumuz ve Türk iş dünyası adına kutluyor, nice başarılı yayın hayatı dileğiyle, selam ve saygılarımı sunuyorum.”
M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı
 
HAK-İŞ BAŞKANI MAHMUT ARSLAN:
“Türk basınının önemli ve köklü gazetelerinden biri olan Türkiye Gazetesi’nin 47. Kuruluş Yıldönümünü içtenlikle kutluyorum.
Siyasetten, ekonomiye, kültür sanattan, dünyadaki gelişmelere kadar önemli haberleri, ilkeli; doğru ve sağduyulu bir yayın anlayışı ile kamuoyuna ulaştıran Türkiye Gazetesi, Türk basınının önemli kuruluşlarından biridir.
Başta işçiler olmak üzere toplumun önemli bir kesimi tarafından yoğun olarak takip edilen Türkiye Gazetesi’nin çalışma hayatı, çalışanlar ve onların temsilcisi olan sendikalara bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hassasiyetle yer vereceğine yürekten inanıyorum.
Türkiye Gazetesi’nin bugünlere gelmesinde yazarından muhabirine, teknik ekibinden dağıtıcılarına kadar emeği geçen tüm çalışanlara selam ve başarı dileklerimi sunuyor, Türkiye Gazetesi’nin 47. Yaş gününü kutluyorum.”
Mahmut ARSLAN
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı
 
YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ BAŞKANI BİROL KIRMAZ:
“Basınımızın köklü kurumlarından olan ve yayın hayatına başladığı günden beri istikrarlı çizgisini koruyan Türkiye Gazetesi'ni kuruluşunun sene-i devriyesi nedeniyle tebrik eder; halkımızın haber alma hürriyetine seviyeli, objektif ve ilkeli biçimde sunduğu katkıların devamını dilerim.”
Dr. Birol KIRMAZ
Yargıda Birlik Derneği Başkanı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...