Tgrt Haber
19 Ocak 2017 14:54

Odalar neden kapatılmalı

Mimarlar Odası’nın yayınladığı “Diktatörlük anayasası geri çekilmelidir” başlıklı açıklama, Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur ve Gazeteci Yazar Cem Küçük’ün yönetimindeki Medya Kritik’te konuşuldu ve odaların kapatılması istendi.

Odalar neden kapatılmalı
medya kritik,cem küçük,fuat uğur,tgrt haber,

“Bu odaların derhal kapatılmasını söyleyen Fuat Uğur  ''Bu odaları yönetenler eski komünist kalıntılar. Bunlar demokrat görünümlü faşistlerdir” dedi.

Açıklamaya tepki gösteren Gazeteci Cem Küçük de ''Tüm odaların kaldırılmasını istedi, Hükümetin bir Ohal Kararnamesi ile odaları kaldırmasını isteyen Cem Küçük, oda yöneticilerine de “Siz kimsiniz? Bu hakkı kendinizde nasıl buluyorsunuz? Bunları çağıracaksınız savcılığa gel ifade vereceksin, diktatörlük anayasası olsa sen bu tweeti atabilecekmisin, Sen mimarlık adına Türkiye'de her şeyi yaptın, bütün herşeyi söyledin o çarpık yapılaşma betonarmeler bitti sen bunları konuşuyorsun, milletin mecliste geçen ve milletin oylayacağı başkanlıkla ilgili geri çekilmeli diyorsun, Sen dedin diye çekeriz şimdi biz çok korktuk, AK Parti'ye söyleyelim de hemen geri çeksinler...” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...