Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Kasım 2015 06:42

Oktay Usta işsizlik başvurusu yaptı

Samanyolu Yayın Grubu'nun TÜRKSAT'tan çıkarılmasının ardından işsiz kalan Oktay Usta, İŞKUR'a işsizlik maaşı için başvuru yaptı.

Oktay Usta işsizlik başvurusu yaptı
oktay usta, işsizlik maaşı,

Samanyolu Yayın Grubu, TÜRKSAT'tan çıkarıldı. Kararın geçtiğimiz hafta uygulamaya konulmasının ardından bazı programlara da son verildi.

OKTAY USTA DA İŞSİZLİK BAŞVURUSU

Kararın uygulanmaya konulmasının ardından zor günler yaşayan yayın grubundan bazı çalışanların da işlerine son verildi. Canlı yayında karara tepki gösteren Oktay Usta, programının sona ermesinin ardından İŞKUR'a işsizlik başvurusunda bulundu.

"HAKKIMI KULLANDIM"

İŞKUR'a işsizlik maaşı için başvuru yaptığını söyleyen Oktay Usta, hiçbir şeyin garantisi yok diyerek şöyle konuştu;

"İŞKUR'a başvurumu yaptım. 2 senedir hiç aklımıza gelmeyen işler başımıza geliyor. Herkes ne oldum diye değil ne olacağım diye düşünmek zorunda. Benim düne kadar işsizlik sigortasına başvuracağım aklıma gelmezdi. Ama unutmayalım yarın ne olacağını sadece Allah bilir. Hiçbir şeyin garantisi yok. Mevkilerin, rütbelerin bir önemi yok. Bugün işçi hakkımı kullandım ve sadece bu anı yaşadım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...