Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2018 15:48

Oyunculuğu ve şarkılarıyla tanınan Melike Demirağ kimdir?

Ünlü sanatçı ve oyuncu Melike Demirağ, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un baldızı olduğu ortaya çıktı. Peki Koç'un baldızı Melike Demirağ kimdir? Ne iş yapar?

Oyunculuğu ve şarkılarıyla tanınan Melike Demirağ kimdir?
melike demirağ

2005 yılında Nevbahar Demirağ ile dünya evine giren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un baldızı ünlü sanatçı ve oyuncu Melike Demirağ çıktı. İşte birçok dizi ve filmdeki başarısının yanı sıra şarkılarıyla da herkesi mest eden Melike Demirağ hakkında bilinmesi gerekenler...

MELİKE DEMİRAĞ KİMDİR?

Melike Demirağ, 1956 yılında İstanbul'da doğmuştur. Şarkıcı Rüçhan Çamay ile ve film yapımcısı Turgut Demirağ'ın kızıdır. Nevbahar adında kız kardeşi vardır. Üsküdar Türk Kız Koleji'nden mezun olmuştur. 1971 yılında ilk rol aldığı sinema filmi babasının yönetmenliğini yaptığı ''Üç Kızgın Cengaver'' idi. Cihangir Gaffari, Sevda Karaca, Erdo Vatan, Beyza Başar ile birlikte başrolleri paylaştı.

AJDA PEKKAN BİRİNCİ, MELİKE DEMİRAĞ İKİNCİ OLDU

1975'te sırasıyla, Merhaba, Hadi Canım Sen De 45'liklerini çıkardı. Aynı yıl Hey Dergisi Okurlarına göre 1975 YILININ EN İYİLERİ, YILIN KADIN ŞARKICILARI sıralamasında Ajda Pekkan'ın 2865 oyla birinciliğinin ardından aldığı 1509 oyla 2nci sırada yer aldı. Yine aynı derginin Yılın Besteleri sıralamasından ''Arkadaş'' isimli beste ile 882 oy toplayıp 3ncü, ''Hadi Canım Sende'' isimli şarkısıyla 312 oyla 7nci ve Yılın Türkçe Sözlü Şarkıları sıralamasında ''Merhaba'' isimli şarkıyla 642 oyla 5nci sırada yer aldı.
Kaynak: Haberler
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...