Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Şubat 2017 10:35

Poyraz Karayel Bitiyor mu, Kanal D Sevilen Diziyi Sonlandırıyor mu?

Poyraz Karayel dizisinin final karar sosyal medyada günün en çok konuşulanları listesine girdi. Peki Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel kesin bitecek mi?

Poyraz Karayel Bitiyor mu, Kanal D Sevilen Diziyi Sonlandırıyor mu?
poyraz karayel, final, poyraz karayel kanal d,

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sosyal medyada en çok konuşulan dizi olan Poyraz Karayel final yapacağı iddia edildi.

MedyaRadar'da yer alan habere göre üç sezondur Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan sevilen dizi Poyraz Karayel, 1 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan 82. bölümüyle ekrana veda edecek.

POYRAZ KARAYEL NEDEN BİTİYOR?

Poyraz Karayel dizisinin final kararı izleyiciyi üzerken neden biteceği ise büyük merak konusu oldu. Konuyla ilgili dizinin yapımcılarından bir açıklama yapılmamasına karşın reytinglerde göstermiş olduğu performans nedeniyle dizinin final yapma kararı aldığı öne sürüldü.

DİZİNİN SENARİSTİ DE DUYURDU

Dizinin senaristi Ethem Özışık, soyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla final haberini duyurdu. Özışık, Twitter hesabından "Bitiyoruz albayım..." mesajını paylaşırken, İnstagram hesabından da "Son Hikaye Toplantısı Hatırası..." notuyla bir fotoğraf paylaştı.

Poyraz Karayel Bitiyor mu, Kanal D Sevilen Diziyi Sonlandırıyor mu?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...