Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Eylül 2016 00:53

Rising Star Türkiye'nin şampiyonu belli oldu

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Rising Star Türkiye yarışması dün akşam yayınlanan canlı yayınla sona erdi. Son ikiye kalan Mustafa Demir-Harun Yoldaş ile Ozancan Demir arasında yüksek oyu alan Ozancan Demir Rising Star Türkiye'nin şampiyonu oldu.

Rising Star Türkiye'nin şampiyonu belli oldu
Rising Star,

Rising Star Türkiye'nin finaline geçtiğimiz akşam tam 12 finalist çıkmıştı. İlk yapılan elemelerde 12 yarışmacıdan Begüm Bal, Öner Bodur, Serra Kömür ve Ahmet Cemil Aynacı veda etti ve geriye kalan 8 yarışmacı kıyasıya mücadeleye devam etti. Yapılan ikinci elemelerde Veli Bağı, Ercan Özalp, Yiğit Okan Demirel ve Gizem Sancaklı finalde yarışmaya veda eden isimler oldu ve son dörde Gizem Şensoy, Farzad Samiei, Mustafa Demir-Harun Yoldaş ile Ozancan Demir kaldı. Daha sonra yapılan üçüncü elemede ise Gizem Şensoy ile Farzad Samiei yarışmaya veda eden son isimler oldu. Sona kalan Mustafa Demir-Harun Yoldaş ile Ozancan Demir arasında yapılan oylamada % 83 oranında oy alan Ozancan Demir yarışmanın şampiyonu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...