Tgrt Haber
21 Ekim 2017 10:48

Sayısal Loto sonuçları Açıklandı! | (21 Ekim 2017 Sayısal Loto sonuçları SORGULA

Sayısal Loto 2017 çekiliş sonuçları her hafta Cumartesi günü olduğu gibi yine bu hafta da belli oldu.. Sayısal Loto sonucuna haberimizin detaylarından yine rahatça ulaşabiliyorsunuz. Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde kazandıran rakamlar ve numaralar hangileri olacak, herkes merak ediyor özellikle şans oyunu severler Sayısal Loto sonuçlarını heyecanla beklemeye başladılar.

Sayısal Loto sonuçları Açıklandı! | (21 Ekim 2017 Sayısal Loto sonuçları SORGULA
sayısal loto çekiliş sonuçları,sayısal loto,sayısal loto çekildi mi,sayısal sonuçları

Sayısal Loto çekiliş sonuçları her hafta Cumartesi günü olduğu gibi yine bu hafta da belli oldu.. 2017 Sayısal Loto sonucuna haberimizin detaylarından yine rahatça ulaşabiliyorsunuz. Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde kazandıran rakamlar ve numaralar hangileri olacak, herkes merak ediyor özellikle şans oyunu severler Sayısal Loto sonuçlarını heyecanla beklemeye başladılar. Sayısal Loto sonucuna aşağıda yer alan bağlantıdan Milli Piyango İdaresi SAyısal Loto resmi sitesinden sonuçlar açıklanır açıklanmaz anında ulaşabilir ve sonuçları rahatça öğrenebilirsiniz.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN RAKAMLAR

1092’nci hafta çekilişi gerçekleştirilecek Sayısal Loto çekilişlerinde talihlilere en fazla ikramiye kazandıran rakamlar 18, 21, 36, 38 ve 40 oldu.
Sayısal Loto çekilişlerinde en az çıkan rakamlar ise 33, 37, 43 ve 45’tir.

SAYISAL LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişlerinde; 3 bilenler, 4 bilenler, 5 bilenler ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;
 
6 bilenler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,
5 bilenler Milli Piyango İdaresi şubelerinden ya da loto bayilerinden,
3 bilenler ve 4 bilenler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.
 
İkramiye kazanan talihliler, bir yıl içinde ikramiyesini almalıdır. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiye tutarları zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de talihlilere ödeme yapılmaz. Çekilişlerde 6 bilen çıkmazsa ikramiye bir sonraki hafta 6 bilen talihliye verilmek üzere devreder.

SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Sayısal Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış olsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Çekilişlerde kolonlar doldurulurken işaretlemeler dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Sayısal Loto için katılım sınırı yoktur. Katılımcılar istedikleri sayıda kolon doldurarak çekilişe katılım sağlayabilirler. Çekiliş kuponu aşırı ısıya karşı korunmalıdır. Çünkü kupon üzerinde bozulmalar meydana gelebilir. Oynanan kolon iptal edilmek istendiğinde, kolon altında bulunan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...