Tgrt Haber
28 Haziran 2017 14:48

'Sibel Arna'yı kovdunuz, neden Ayşe Arman'ı kovmadınız'

Fuat Uğur ve Cem Küçük, Hürriyet gazetesinin cumartesi ve pazar eklerinde moda yazıları kaleme alan Sibel Arna’nın köşesine son verilmesi Medya Kritik'te ele alındı.

'Sibel Arna'yı kovdunuz, neden Ayşe Arman'ı kovmadınız'
medya kritik,

Hürriyet okur temsilcisi Faruk Bildirici, 22 Mayıs tarihli köşesinde Sibel Arna'yı ve Ayşe Arman'ı Instagram hesabında reklam yaptığına ilişkin eleştirmesinden sonra Arna'nın işine son verildiğini belirten Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Faruk Bildirici'ye soruyorum. Arna'yı kovdunuz tamam ama, Arman'ın daha çok takipçisi var, daha çok tanınıyor bu paylaşımlarla daha çok para alıyor. Arna'yı kovdunuz, neden Arman'ı kovmadınız. Daha önceden de reklamlarda oynadı diye, Erman Toroğlu'nu kovmuşlardı. Gülse Birsel'de oynadı ama kovulmadı. Çünkü, içerde Arman'ın koruyucuları var tıpkı Ertuğrul Özkök gibi... Arman'ı kovamıyor. Gidiyor kimsenin tanımadığı ismi kovuyor. Buradan Bildirici'ye sesleniyorum. Yazını yazdın madem, delikanlıysan eğer kendi gazetene sor. Arna'yı kovdunuz, Arman'ı niye kovmadınız. Ya da ikisini de kovmaycaksın'' diye konuştu.

Konu hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Sibel Arna'nın Hürriyet gazetesinden kovulmasına ve Ayşe Arman'ın ise kayırılmasına Faruk Bildirici'nin nasıl tepki vereceğini ben çok merak ediyorum'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...