Tgrt Haber
27 Nisan 2017 13:10

'Şimdi ne diyeceksin Ahmet Hakan'

İhlas Medya'nın ve Türkiye Gazetesi'nin gündeme getirdiği ve bütün ülkenin konuştuğu ''Kutlu Doğum FETÖ Projesi'' başlıklı haberi oldukça ses getirmişti. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Kutlu Doğum'un Hicri takvime göre yapılacak'' açıklaması Medya Kritik'te konuşuldu.

'Şimdi ne diyeceksin Ahmet Hakan'
ahmet hakan,cem küçük,fuat uğur,medya kritik,

Türkiye Gazetesi, İhlas Kurumu ve TGRT Haber'i kutlayarak sözlerine başlayan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Gerçekten çok önemli bir noktayı ve arızayı buldular ve ortaya çıkardılar. Sosyal medyadan başlattığı kampanya tüm Türkiye'ye mal oldu'' diye konuştu.

İhlas Medya'nın müthiş bir iş yakaladığını belirten ve Kurtulmuş'un yaptığı ''Kutlu Doğum haftasının Hicri takvime göre kutlanacak'' açıklaması hakkında yorumlarda bulunan Gazeteci Yazar Cem Küçük, ''Birilerinin bundan dolayı yüzü kızarır mı, üzülür mü, bu kadar gündem arasında gündem bumuydu, diyenlerin dertleri Peygamberimiz yada onun hayatı olmadığı için bumu bizim dertlerimiz diyenler var. Bütün dertleri kendi çıkarları olan sözde bazı ithal rakidal kafalar dahil olmak üzere, karşı tarafı saymıyorum bile onların müslümanlıkla ilgisi bile yok. Bu alınan kararı son derecede önemli buluyorum. TGRT Haber'i, Türkiye Gazetesi'ni ve bizim gurubumuzu da sonuna kadar gittiği için de tebrik ediyorum'' diye konuştu.

CEM KÜÇÜK: Ahmet Hakan sen şimdi ne diyeceksin?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlu doğum programına katılmasından sonra ''FETÖ ve Paralel Yapı yoktur'' diyenleri ve ezana küfür eden kişileri ekrana çıkartan Ahmet Hakan'ın köşe yazısı hakkında şu açıklamaları yapan Küçük, ''Erdoğan'ın o programa katılmasında ne var. Şimdi Kutlu doğum, Hicri takvime döndü. Sen şimdi ne diyeceksin? Ama onlar teflon tava oldukları için onlara birşey yapışmaz. Bunların suratına tükürsen ne güzel yağmur yağıyor, havada biraz ıslanmış derler'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...