Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2017 15:38

Sözcü, FETÖ'cü gazeteden aldığı muhabirle çarpıtma haberler yapıyor!

Fuat Uğur ve Cem Küçük, kapatılan Bugün gazetesinin eski muhabiri Kamil Elibol'un Sözcü gazetesinde yaptığı 'Darbecileri 1 Yıl Önce Bildirdik' manşeti Medya Kritik'te ele alındı.

Sözcü, FETÖ'cü gazeteden aldığı muhabirle çarpıtma haberler yapıyor!
fetö, darbe,

Bugün gazetesinin kapatılmasından sonra Sözcü gazetesine transfer olan Kamil Elibol hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''Albay Mehmet Yüzbaşıoğlu'nu tanıyorum. Başka bir mesele ile ilgili ifade vermiştim. Orada söylenen 'Darbeyi 1 yıl önceden bildirdik' söylemiyle alakalı ben Yüzbaşıoğlu'yla bizzat konuştuğum için, onun böyle bir ifadesi hiç bir zaman olmamış. Yüzbaşıoğlu'nun, binbaşı ve yüzbaşıyken aldığı kararlar var. Mesela 2009 yılında FETÖ'ye örgüt demiş. Çok zeki bir albay'' diye konuştu.

Sözcü gazetesinin bu tür çarpıtma haberlerini FETÖ'cü gazeteden aldığı muhabir Elibol'un yaptığını belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Sözcü gazetesi, bu çarpıtma haberlerle FETÖ'nün ekmeğine adeta yağ sürüyor. Sözcü bunu sürekli yapıyor. Sonra da FETÖ'nün yayın organı dediğimizde adamlar ortalığı ayağa kaldırıyor. Senin patronun FETÖ'yle ittifaklı dediğimizde demokrasi yaygarası kopartıyorlar. Zaten Burak Akbay da Türkiye'ye gelemiyor'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...