Tgrt Haber
12 Ekim 2017 10:33

Süper Loto Sonuçları Burada 12 Ekim 2017 Süper Loto Çekiliş Sonucu SORGULAMA

Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Süper Loto sonucu ve sonuçları her Perşembe günü olduğu gibi yine bu hafta da belirlenerek açıklandı. Süper Loto'da kazandıran şanslı rakamlar hangisi olacak şans oyunu severler merakla Süper Loto sonuçlarını beklemeye başladı. Süper Loto'nun tüm detayları ise haberimizde yer aldı.

Süper Loto Sonuçları Burada 12 Ekim 2017 Süper Loto Çekiliş Sonucu SORGULAMA
süper loto,süper loto sonuçları,süper loto sonucu,süper loto mpi,milli piyango,loto,sonuç,çekiliş

Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu Süper Loto sonucu ve sonuçları her Perşembe günü olduğu gibi yine bu hafta da belirlenerek açıklandı.. Süper Loto'da kazandıran şanslı rakamlar hangisi olacak şans oyunu severler merakla Süper Loto sonuçlarını beklemeye başladı. Süper Loto'nun tüm detayları ise haberimizde yer alıyor. Sonuçlara haberimizde yer alan Milli Piyango İdaresi'nin Süper Loto resmi sitesinin bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Süper Loto oyununda bu akşam 521’inci hafta çekilişi yapıldı. Geçen hafa Süper Loto çekilişinde 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye tutarı 5 milyon 394 bin 789 lira 82 kuruş bu haftaya devretti. Bu haftanın Süper Loto çekilişinin kazandıran numaraları: 28, 33, 44, 13, 6, 48

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişleri sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almaya hak kazanan talihliler arasından;

6 bilen talihliler Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden,

5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

3 bilenler ve 4 bilenler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.

Süper Loto çekilişinde 6 bilen çıkmazsa, ikramiye sonraki hafta 6 bilen talihliye verilmek üzere devreder. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerin bir yıl içinde ikramiyelerini alması gerekir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. Milli Piyango İdaresi şubeleri ya da loto bayileri tarafından kazanan talihlilere verilecek olan ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenmektedir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto kuponu 6 kolondan oluşur. Her kolonda 1’den 54’e kadar sayılar bulunur. Her kolondan 6 sayı seçilir ve işaretlemesi yapılır. İşaretlemeler dik olarak yapılmalı ve kırmızı kalem kullanılmamalıdır. Çekilişe katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir. Oynanan kolon iptal edilmek istendiğinde, kutucuğun altında yer alan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. Süper Loto çekilişleri için kuponların arka yüzüne ad ve soyad yazılarak imza atılmalıdır. Yapılacak olan bu basit işlem, ikramiye kazanılması durumunda kanıt niteliği taşır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...