Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2018 22:23

Survivor 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazanacak? 22 Nisan Survivor Eleme Adayları Kimler Oldu? SURVİVOR ELEME

Survivor 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Survivor yeni bölümde 3. eleme adayı kim olacak, eleme adayları kimler oldu? 22 nisan Acun Ilıcalı Survivor detayları haberimizde...

Survivor 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazanacak? 22 Nisan Survivor Eleme Adayları Kimler Oldu? SURVİVOR ELEME
survivor,survivor dokunulmazlık oyunu,survivor eleme adayları,survivor kim elendi

Survivor 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Survivor yeni bölümde 3. eleme adayı kim olacak, eleme adayları kimler oldu? 22 nisan Acun Ilıcalı Survivor detayları haberimizde...

Survivor'da iki dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler kazandı... Bireysel dokunulmazlık oyununu da Elif kazandı... Ünlülerde edeme adayları; Sahra, Adem ve Mustafa Kemal oldu...

1. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Büyük bir çekişmeye sahne olan 1. dokunulmazlık oyununu uzun bir aradan sonra Gönüllüler takımı 10-6 skoruyla kazanmayı başardı. Bu sonuçla birlikte Ünlüler takımından 2 kişi bu akşam eleme adayı oldu..

Sevilen yarışmada bireysel dokunulmazlığın sahibi ise Elif Şadoğlu oldu. Elif'in eleme adayı olmaktan kurtuldu ve 1 elenme adayını söyleme hakkı kazandı.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da 1. dokunulmazlık oyunu sonrası Ünlüler takımından iki yarışmacı eleme adayı oldu. Yapılan oylama sonunda ilk aday Sahra Işık oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Elif Şadoğlu 2. eleme adayı olarak Adem Kılıççı'yı seçti. Böylelikle haftanın ilk 2 eleme adayı Sahra Işık ve Adem Kılıççı oldu.

2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK?

Survivor'da bu akşam 2. dokunulmazlık oyunu oynanacak ve bu oyun sonrası 3. eleme adayı belli olacak. Yarışmaya bu hafta veda edecek isim ise yarın belli olacak.

MERVE VE SEMA TARTIŞMASI

Oynadığı oyunda kaybeden Sema, kendi takım arkadaşlarının yanına geldiği anda Ümit Karan'la gergin bir diyaloğa girdi. Ümit Karan, Sema'ya yanlışını anlatmak istedi fakat Sema'nın tepkisi çok farklı oldu. Bunun üstüne Merve'nin arayı yatıştırmak için yaptığı konuşma Sema'yı daha da gerdi. Sema 'Sen niye karışıyosun biz zaten küs değiliz' tavrıyla Merve'nin tepkisini çekti. Kısa süreli tartışmanın ardından yarışmacılar yine eski hallerine döndüler.

Survivor son bölümde Turabi parkuru parçaladı

Survivor'ın dün akşamki oyunu nefesleri kesti. Yarışmacılar 5'er kişilik grup halinde yarıştı.

Kadın yarışmacılar parkurda bir hayli zorlandı. Merve pek çok kez parkurda yere yığıldı. Oyun sonunda kazanan taraf Gönüllüler oldu.

TURABİ PARKURU PARÇALADI

3 kez üst üste ödül oyunu kaybeden Ünlüler'de gerilim had safhadaydı. Turabi Çamkıran ise bu oyunda pek fazla varlık gösteremedi. Gönüllüler'in 10'a 6 kazandığı oyun sonrası Turabi, parkuru parçaladı.

TKTK

Gönüllüler'den Nagihan, "Turabi'yi ilk defa bu kadar sinirli görüyorum" yorumunda bulundu. Adaya döndükten sonra açıklama yapan Turabi, "Oyun kaybettiğimiz için kafayı yiyeceğim" dedi.

GEÇEN HAFTA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor'da oynana iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı gerçekleşen ada konseyiyle birlikte, takımlarının ortak kararıyla ilk eleme adayını Cumali olarak belirlemişti. Ardından bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Hilmi Cem ise sürpriz bir karar vererek Hakan'ın adını verdi ve Hakan ikinci eleme adayı oldu. İkinci kez dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler bu sefer takım kararıyla Damla'nın ismini eleme adayı olarak belirlemişti ve üçüncü aday Damla olmuştu. Gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim Cumali Akgül oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...