Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2017 23:58

Survivor 2017 Şampiyon Kim Oldu? Survivor'da Şampiyon Adem Mi Ogeday Mı | 2017 SURVİVOR BÜYÜK FİNAL

Survivor 2017'de müthiş bir sezon geride kaldı.2017 Survivor'ın şampiyonu dün akşam belli oldu. Survivor'da final gecesi neler yaşandı haberimizden öğrenebilirsiniz. Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor'da şampiyon Adem mi Ogeday mı? sorusu artık cevap buldu. İşte halktan en çok oyu alarak mutlu sona ulaşan yarışmacı...

Survivor 2017 Şampiyon Kim Oldu? Survivor'da Şampiyon Adem Mi Ogeday Mı | 2017 SURVİVOR BÜYÜK FİNAL
survivor kim şampiyon, survivor finale kimler kaldı, survivor final, survivor şampiyonu, survivor finali, survivor adem mi şampiyon, survivor ogeday mı şampiyon,

Dün akşam tüm gözler Survivor finaline çevrilmişti. Survivor 2017'yi kim kazandı sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Aylardır süren zorlu maratonda yarışmacılar oyunların yanı sıra ada şartları ile mücadele etti. Birbirinden iddialı sporculardan ve ünlü isimlerden oluşan Survivor 2017 yarışmacıları arasında Kıbrıs finaline Sema, Serhat Akın, Adem ve Ogeday isimlerini yazdırmayı başardı. Adem ile Ogeday arasındaki final heyecanında ise SMS oylamasına göre en fazla oyu alarak şampiyon olan isim Ogeday oldu...

SONDAKİKA! SURVİVOR ŞAMPİYONU 'OGEDAY' OLDU

Acun Ilıcalı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Survivor'da yer aldığı görüntüleri ilk kez canlı yayında paylaştı. Final heyecanı yaşanırken Ogeday'ın ailesi açıklamalarda bulundu. Annenize Sorduk oyununda annesinin cevaplarını bilemeyen Ogeday büyük şok yaşamıştı! Acun Ilıcalı, Survivor 2017'nin finalinde Eser West ile konuştu. Acun Ilıcalı Eser'e: "İçinden canavar çıkıyor..." dedi.

Şampiyonluk koltuğunda oturan Adem'in final gecesindeki ilk sözleri: "Çok uzun bir yoldan geldik buraya. Birçok sınavdan geçtiğimi düşünüyorum. Beni buraya getiren benim irademin yanı sıra beni ailelerinden biri gibi gören halkımızdır. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben burada sadece bir yolcuyum. Bendan sonra buraya yeni yolcular da gelecek. Bir eğitimci olarak küçük çocuklara örnek olabildiysem, akıllarında kalabidiysem bu benim için en büyük mutluluk. Çok heyecan yaşadım. Yaptığım iç heyecan ve korkuyla beslenen bir iş ama şuandaki duygularımı tarif edemem. Bugün her türlü sonuca razıyım. Bugün benim gözümde iki şampiyon var. Ogeday da en az benim kadar şampiyonluğu hak eden bir kardeşim."

Daha sonra yeniden söz alan Adem, "Hedefim kesinlikle Kıbrıs'tı. İnanarak geldim. Ama hiçbir zaman hedefsiz çıkmadım. Bazen yarı yolda kaybettim. Burada da bu riski yaşıyordum. Hiçbir şekilde strateji yapmadım. Dışarda nasıl Adem'sem burada öyleydim. Gönlüm çok rahat. Sabaha kadar konuşsamda beni buraya getirenlerin hakkını ödeyemem. Hepsine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ogeday ise şöyle konuştu: "Çok uzun bir maratonun artık son aşamasındayız. 5 ay boyunca tüm duyguları yaşadık. İyiki buraya gelmişim. Gerçekten Adem ağabey de gerekeni söyledi. Çok değerli bir yarışmacı. Mücadele ederken de söylemiştim. 'Güçlü isimlerle yarışmak istiyorum' demişti. Kendisi de o güçlü isim. Bugün bir karar verilecek gerçekten çok heyecanlıyım. Buraya kadar gelebilmek iki taraf için de şampiyorluktur. İkimiz de çok hak ettik. Halkımız bizi 5 ay boyunca izledi karar verecek. Adem ağabeye çok teşekkür ediyorum."

İkinci kez söz hakkı verilen Ogeday, "Survivor’dan önce hedeflerimi basamak olarak koydum. Survivor’a katılmaktan finale kadar. Bütün basamakları atlayabilrim. Son bir adım kaldı. Bu saatten sonra halkımızın da desteği ile önceliğim şampiyon olmak. Ancak olamasam da halkın taktirine bırakıyorum. Adaya bir daha gelsem farklı bir kişi olamam. Çıkan her karara saygım sonsuz" dedi

İşte dün finale kalan isimler

1. Finalist: Adem

2. Finalist: Ogeday

Elenen isim: Serhat

Survivor 2017 Şampiyon Kim Oldu? Survivor'da Şampiyon Adem Mi Ogeday Mı | 2017 SURVİVOR BÜYÜK FİNAL

SERHAT ÖZÜR DİLEDİ

Serhat dün akşam oylamanın yapıldığı sırada bir açıklamada bulundu. Bunu yapmazsam içimde ukde kalacak diye sözlerine başlayan Serhat, 'adada tabiki hepimizin hataları oldu. Benimde hatalarım olmuştur ama bir tanesi benim içimde kaldı. Bunu burada halletmezsem vicdan azabı çekerim. O yüzden kendimden yaşça küçük kardeşim Eser'den özür diliyorum. Onunla girdiğimiz münakaşa olmamalıydı.' dedi.

Bunun üzerine söz alan Eser West, madem böyle bir şey yaptı bu dakikadan sonra benim Serhat ağabeyimdir dedi ve iki yarışmacı aralarındaki kırgınlığı geride bırakarak yarı final akşamında bir birlerine sarılarak barıştı.

SEMA VE PINAR TARTIŞTI

Sema ve Pınar arasında yaşanan gerginlik yarı final akşamında ortamın bir anda buz kesmesine neden oldu. Pınar'ın, kariyerlerindeki bir olaydan bahsettiği gecede, Sema'nın ona iftira attığını ve bunu Survivor'dan çıktığında antrenörlerine de danışarak doğruladığını açıklayarak bu konuyu da açıklığa kavuşturmuş olalım dedi. Sema'nın verdiği cevapların ardından ortamın gerilmesine Acun Ilıcalı müdahale etti ve burası şuan bunun yeri değil diyerek yarı final akşamında gerginliğin uzamasına engel oldu.

YARI FİNALE KALDIĞINI ÖĞRENİNCE ÇIĞLIK SESLERİ GELDİ

Yarı final gecesinin sonuna gelindiğinde kazanan ilk yarışmacının Adem Kılıççı olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı ardından ikinci finalisti açıkladı. Büyük bir heyecana sahne olan bu anlarda yarışmacıların panik halleri yüzlerinden okunuyordu. Acun Ilıcalı'nın, Ogeday'ın ismini açıklamasının ardından salonda çığlık sesleri geldi. Ogeday'ı destekleyenlerin oldukça sevindiği gözükürlen, gönüllüler takımının yarışmacıları da büyük sevinç yaşadı.

Serhat rakiplerinden daha az oy alarak elenen isim oldu

SURVİVOR FİNALİ NASIL OLACAK?

Bu gecede bir oylama yapılacak. Serhat, Ogeday ve Adem bu akşam final koltuğuna oturabilmek için oylamaya çıkacak olan isimlerden daha düşük oy olana yarışmacı hayallerine veda edecek. Bu akşam canlı yayınlacak bölümde yarı finale kalan yarışmacılar açıklanacak

SEMA APAK ELENDİ

Survivor’da hızlandırılmış turlarda ilk önce Berna ardından Sabriye elenmişti dün akşam da İlhan Mansız elenmişti. Bu akşam yapılan yarı final öncesi yarışmalarda da elenen isim Sema Apak oldu. Survivor 2017'de son elenen ismin Sema Apak olduğunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Survivor Sema Apak kimdir?

Survivor 2017 Ünlüler takımında yarışan Milli atlet Sema Aydemir Apak veya Sema Apak, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci atlet. 1.69 boyunda ve 54 kg ağrlığındadır. 31 yaşındaki Sema Aydemir Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4x400 metre bayrak yarışında yarışma hakkını elde etti.

400 metre engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62 sn'lik derecesiyle elde etti. 2004 Atina Olimpiyat Oyunlarında bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenmiş, bu evlilikten Ali isminde bir oğlu olmuştur. Artık "Aydemir" soy ismini taşıyacak olan Sema, Survivor yarışmasına katılmadan önce Eşref Apak ile anlaşmalı olarak ayrıldı.

Survivor 2017 Şampiyon Kim Oldu? Survivor'da Şampiyon Adem Mi Ogeday Mı | 2017 SURVİVOR BÜYÜK FİNAL

Adem, Sema ve Ogeday'ın 6 hakla başladığı yarışmaya ilk veda eden Sema oldu. Adem ve Ogeday'ın 3'er hakla karşılaştığı son yarışmayı Ogeday kazandı. Böylece Ogeday, Serhat Akın'ın ardından Survivor 2017 Kıbrıs'ta yarı finalist olmayı garantiledi. Adem ve Sema Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıkacak. En az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elenecek ve ardından Survivor 2017 finalistleri belirlenecek. 22 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek Survivor 2017 finalinde Survivor birincisi ve şampiyonu kim oldu sorusunun cevabı belli olacak.

SURVİVOR'DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Bu akşam iki kritik oyun daha oynandı. Survivor Kıbrıs finali için yarışan dört yarışmacı arasından iki kişi finale çıkmaya hak kazandı. İşte finale kalan isimler...

1) Serhat Akın

Survivor 2017 Şampiyon Kim Oldu? Survivor'da Şampiyon Adem Mi Ogeday Mı | 2017 SURVİVOR BÜYÜK FİNAL

2) OGEDAY

Survivor 2017 Şampiyon Kim Oldu? Survivor'da Şampiyon Adem Mi Ogeday Mı | 2017 SURVİVOR BÜYÜK FİNAL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...