Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Şubat 2018 13:29

Survivor 2018 All Star dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor kim elenecek, eleme adayları

Survivor 2018 All Star dokunulmazlığı kim kazandı en çok merak edilen konulardan. En çok merak edilen Survivor eleme adayları da belli oldu. Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynanacak ve bir takım dokunulmazlığın sahibi olacak. Peki Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018 All Star dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor kim elenecek, eleme adayları
survivor,survivor dokunulmazlık

Survivor 2018 All Star dokunulmazlığı kim kazandı en çok merak edilen konulardan. Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynanacak ve bir takım dokunulmazlığın sahibi olacak. Peki Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'ın 12. bölümü ada ve dokunulmazlık oyunlarıyla başladı. En iyi kadınların yarıştığı ada oyununu (Yatak ve baraka) 5-2 Gönüllüler takımı kazandı.

DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ve elenecek ismin takımını belirleyen dokunulmazlık oyunu 10-8 All Star takımının oldu. Gönüllüler'in kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlığı ise Melih aldı.

ELENME ADAYLARI

Ada konseyinde adı en çok yazılan Gizem ve Birsen birinci ve ikinci aday, bireysel dokunulmazlığı kazanan Melih'in adını verdiği Cumali üçüncü aday, haftanın en iyi performansı Yağmur'un ismini söylediği Ramazan ise dördüncü elenme adayı oldu. Not: Sakatlığı bulunan Hakan ile Survivor'a bu hafta katılan Emir ve İpek'in isimleri kural gereği söylenemedi veya yazılamadı.

ALL STAR- ROMANYA ARASINDA ÖDÜL KİMİN OLDU?

Zorlu geçen mücadele ardından Survivor 2018'de dün akşam Romanya takımı 10-8 öne geçerek yemek ödülünün sahibi oldu. 

Survivor 2018 All Star dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor kim elenecek, eleme adayları

MERVE VE NİHAT ARASINDA GERGİNLİK

Survivor All Star ve Survivor Romanya takımı heyecan dolu dakikaları ekrana getirdi. Dün akşam Survivor'da nefes kesen bir mücadele veren Survivor 2018 izleyicisini ekrana kilitledi. All Star-Romanya arasında kazanan takım Survivor Romanya oldu. Bunun üzerine kaybetmenin verdiği üzüntüyle de All Star takımı arasında gerginlik yaşanmaya başladı. Merve Aydın ve Nihat Doğan arasında yaşanan büyük gerilim bu akşam ekrana gelecek. Hırs, mücadele, zor şartlar ve büyük heyecanın yaşandığı Survivor 2018 bu akşam nefes kesecek.

Survivor 2018 All Star dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor kim elenecek, eleme adayları

ADAYA VEDA EDEN MARCUS KİMDİR?

Survivor 2018 All Star yarışmacısı Marcus adaya veda eden ilk isim oldu. Survivor Marcus, sakin yapısı ve farklı tarzıyla dikkat çekti. Gönüllüler takımında ismiyle izleyiciler tarafından merak edilen 2018 Survivor Marcus kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Marcus'un Gerçek ismi ne?Peki kimdir Survivor Marcus? İşte merak edilenler…

Marcus'un gerçek ismi

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çeken Survivor Marcus yani Yiğit Marcus Aral bu yıl dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Yarışmaya erken vedası sevenlerini bir hayli üzdü

Survivor'dan elenen Marcus'tan haber var

Survivor 2018 All Star'da Gönüllüler takımında yarışan ve ilk haftada elenen yarışmacı Yiğit Marcus Aral, Dominik'ten ayrılır ayrılmaz soluğu Miami'de aldı. Adriana Lima'nın yakın arkadaşı olduğu bilinen Marcus sosyal medya hesabından takipçilerine bir teşekkür videosu paylaştı. 

EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞECEĞİZ

Survivor Marcus, yayınladığı videoda projelerinden bahsetmeyi ihmal etmedi:  Merhaba herkese. Gördüğünüz gibi tekrar Miami'ye geldim. Maalesef kısa süreli oldu Survivor maceram ama maceralar burada bitmiyor. Sizinle kavuşmaya devam ediyorum. Önümüzdeki günlerde çok eğlenceli şeyler yapacağız. Bu arada geride kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İki takımada sevgiler ve saygılar diliyorum. En kısa zamanda sizinle görüşmek üzere. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...