Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2018 11:37

Survivor 2018’de Eleme Adayları Kimler Oldu, Kim Elendi? Survivor dokunulmazlık Oyununu kim kaybetti?

Survivor 2018’de dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık yarışını kaybeden Gönüllüler takımı üç eleme adayı çıkardı. Survivor'da eleme adayları kimler oldu, Survivor'da kim elenecek? detayları haberimizde.

Survivor 2018’de Eleme Adayları Kimler Oldu, Kim Elendi? Survivor dokunulmazlık Oyununu kim kaybetti?
survivor,survivor dokunulmazlık oyunu,survivor eleme adayları kimler,survivor kim elenecek,survivor kim elendi

Survivor’da dokunulmazlık oyununu All Star takımı kazandı. Survivor'da eleme adayları kimler oldu. Survivor'da kim elenecek? dokunulmazlık oyunu sonrası merak edilen konular oldu. Survivor hakkında Acun Ilıcalı tarihi bir karara daha imza attı. 

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE GÖRÜNMEZ KAZA

Survivor yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Heyecan dolu bir ödül oyununun yapılacağı Survivor'da kazanan takım yemeğin yanında Yunanistan takımı ile karşı karşıya gelecek. Yarışmanın galibi kim olacak merak konusu.

Survivor'da bu akşam oyun sırasında görünmez bir kaza yaşanacak. İpek hastaneye kaldırılıyor.

SURVİVOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU ÖNCESİ GÖNÜLLÜLER ADASI

Hakan: Uyuyamadık, biraz özeleştiri yaptık, hatalarımızı konuştuk. Bugün çok önemli dokunulmazlık oyunu var.

Cumali: Söz verdim. Döndüğün ilk gün oyunu alacağım. (Hakan’a)

Anıl: Kaybetme ihtimalini düşünmek istemiyorum. Kaybetmeye yönelik planlar yapmayalım kazanmaya odaklanalım.

Funda: Arka arkaya aldığımız yenilgilerden sonra toparlandık.

Yağmur: Umarım kaybetmeyiz. Olur da kaybedersek herkesin aklında mutlaka bir isim vardır. Umarım kazanırız ve aramızdan birini göndermek zorunda kalmayız.

Survivor 2018’de eleme adayları kimler oldu

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK ÖNCESİ ALL STAR ADASI

Ümit: Ödül aldık, kazandık. Ama bugün önemli. Umarım kaybetmeyiz. burada yazacak isim bulamam.

Merve: Bu takımdan birini kaybettik. Çok önemli değildi. Ama artık yazacak bir kişi yok.

Sema: Survivor’ı daha az hakedenler o tarafta.

Turabi: Gönüllüler takımının hayalinde her zaman bizi yenmek var. Ama ortada gerçekler var. Bugün de gerçeklerle yüz yüze kalacaklar.

DOKUNULMAZLIK OYUNU (SURVİVOR’DA BİR İLK)

Acun: Dokunulmazlık oyunu önemli hepimiz biliyoruz. Kadroları gördüğümde herkes bunun farkında. Survivor tarihindeki bir ilki yaşayacaksınız. Survivor’da gelmiş geçmiş en uzun havuz parkurunda yarışacaksınız.

Sahra: Bugün yapılacak oyunda biz kazanacağız. Üst üste seri yakalamak istiyoruz.

All Star 10-5 Gönüllüler

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN KİM KAZANDI?

Survivor’da bireysel dokunulmazlık oyunun kazanan kişi bir kişinin ismini yazacak. Batuhan ve Mustafa Kemal oyunda oynamayacaklar. Yeni katılanlar ilk konseyi pas geçiyor.

Alp Kırşan: Oyuna geçmeden önce bir kişi kolyenin sahibi olacak. Haftanın en iyi performansına sahip olan kolyeyi alacak. Bu haftanın en iyi performasnının sahibi Funda oldu.


Bireysel dokunulmazlık oyununda dikdörtgen prizma şeklindeki tahtaları düzenek üzerinde dengede tutmak gerekiyor. Bu hafta bireysel dokunulmazlık oyunun kazananı Nagihan oldu. Alp Kırşan, Nagihan’a kolyesini teslim etti.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Bireysel dokunulmazlık oyunun kazanan adaya veda edecek bir adayı seçiyor. Adaya veda edecek üç isim belirleniyor. Bu isimlerden bir tanesini de bireysel dokunulmazlık oyunun sahibi seçiyor. Üç adaydan ilkini oylama sonucu seçilecek, ikincisini bireysel dokunulmazlık oyunun kazanan ve üçüncüsü ise haftanın en iyi performansını sergileyen seçecek. Belirlenen üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek.

Oylama sonucunda ilk eleme adayı belli oldu. Oylamada İpek (7) yazıldı ve ilk aday İpek oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Nagihan ikinci adayı Ramazan olarak belirledi. En iyi performansa sahip Funda ise Birsen dedi ve üçüncü aday da belirlendi. Belirlenen üç isimden biri SMS oylaması sonucu adaya veda edecek. Adaya veda edecek isim yeni bölümde yani yarın belli olacak.

Sakatlanan Ecem’in yerine bir kişi daha adaya katılacak.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Survivor'da bu hafta adaya Gönüllüler takımından bir kişi veda edecek. Dokunulmazlık oyununu kaybederek avantajı kaptıran Gönüllüler takımındaki eleme adayları belli oldu.

Survivor'da birinci eleme adayı konseyde ismi çıkan İpek oldu. Bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi Nagihan ise 2. eleme adayını Ramazan olarak seçti. Haftanın en iyi performans sergileyen yarışmacısı Funda ise 3. eleme adayını Birsen olarak belirledi.

Survivor 2018’de eleme adayları kimler oldu

ACUN ILICALI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Survivor'da sakatlanan yerine gelen isim belli oldu. Sevilen yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklamayı resmen Instagram adresinde yaptı. İşte Ilıcalı'nın açıklaması: "#Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...