Tgrt Haber
26 May 2018 00:51

Survivor İstanbul ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni bölümü Ünlüler mi Gönüllüler mi kazandı?

Survivor’ın en büyük İstanbul ödülünü kim kazandı? Survivor yeni bölümü ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir ödül oyunu heyecanı yer aldı. Acun Ilıcalı kazanan takımı açıkladı. İşte Survivor ödül oyununu kazanan takım...

Survivor İstanbul ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni bölümü Ünlüler mi Gönüllüler mi kazandı?
survivor,,survivor kim kazandı,,survivor ödül oyunu kazanan,

Survivor’ın Türkiye ödülünü kim kazandı? Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki rekabet giderek artıyor. Son günlere yaklaştıkça artık ada şartları da yarışmacıları giderek zorluyor. Survivor tarihinin en büyük ödülü için takımlar karşı karşıya geldi. Kazanan takım Türkiye'ye gelip yakınlarını görme imkanı bulacak. Survivor'ın bu bölümünde tarihin en büyük ödülünün verildiği ödül oyununun ikinci ayağı oynandı.

BÜYÜK ÖDÜLÜN İLK ETABINI KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta ünlüler ve gönüllüler takımı arasında Türkiye ödülü heyecanı yer aldı. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı ödül iki etaptan oluştu. Oyunun ilk etabı bu akşam oynandı. İki takımda ödülün ilk etabını kazanıp rahat bir nefes almak istiyordu. Kıyasıya süren mücadelenin kazananı 10-7'lik skorla gönüllüler oldu ve gönüllüler avantajı sağladı.

Survivor İstanbul ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni bölümü Ünlüler mi Gönüllüler mi kazandı?

TÜRKİYE ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta iki takım yarışmacıları arasında Türkiye ödülü heyecanı yer aldı. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde bu ödülün ayrıntılarını açıklanmıştı ve yarışmacılar çılgına dönmüştü. Ödülü kazanan takım Türkiye'ye gidip ailesiyle görüşme fırsatı yakalayacaktı. İstedikleri her şeyi yapabilecek olan yarışmacılar ödülü kazanmak için son ana kadar mücadele verdiler. Fakat gülen taraf gönüllüler takımı oldu ve gönüllüler takımı Survivor'ın bu yılki en büyük ödülünü kazandılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...