Tgrt Haber
04 Mart 2015 09:25

Survivor All Star'da kim elendi?

Acun Ilıcalı Survivor birincisini 'şoktayım' diyerek açıkladı. Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Dün akşam yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Hilmicem ile Duygu arasında oylama yapıldı.

Survivor All Star'da kim elendi?
survivor, survivor all star, ada, eleme, konsey, duygu, ünlüler, gönüllüler, TV8,star,Aydın,Kıbrıs,Survivor,Çetinkaya,Merve Aydın,Doğukan Manço,duygu çetinkaya

Survivor 2015 All star 'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor 'da Turabi birinci oldu ve Duygu 'nun karşısına Hilmicem'i çıkarıdı. Duygu ile Turabi 'nin seçtiği Hilmicem arasında en düşük SMS oyunu alarak elenen isim  Duygu oldu. 
TV8'de Salı akşamı yayınlanan Survivor yarışmasının yeni bölümünde eleme heyecanı yaşanırken, Survivor All Star’da kim elendi sorunun yanıtı da belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım olan gönüllülerden Pazar akşamı yapılan ada konseyinde ilk eleme oylamasına katılacak isim olarak Duygu Çetinkaya’nın adı yazılmıştı. Ada konseyinde Duygu’ya 5 oy, Taner’e 3 oy, Seda ve Özlem’e ise birer oy çıkmıştı. Turabi de adadan gitmesini istediği isim olarak Duygu’nun adını yazmış hatta attığı oy belli olsun diye oy pusulasının arkasına ‘T’ logosunu çizmişti.
SMS oylamasına halkın en fazla oy attığı Turabi, elemede Duygu’nun karşısına çıkacak aday olarak Hilmicem’in ismini söyledi. Böylece Hilmicem ve duygu çetinkaya sms oylamasına kaldı.Ada konseyinde halkın attığı sms oyları ise elenen yarışmacıyı belirledi.
Duygu ile Turabi ‘nin seçtiği Hilmicem arasında en düşük SMS oyunu alarak elenen isim  Duygu oldu. Survivor’a katıldığı ilk sene diğer yarışmacılarla yaşadığı kavgalar ve hırslı yarışmacı kimliğiyle dikkat çeken Duygu bu sezonki Survivor All Star’ın da iddialı isimlerindendi. Ancak Duygu’nun ada macerası çok kısa sürmüş oldu. Elendiği açıklanınca Duygu gözyaşlarını tutamadı.  
SURVİVOR ALL STAR ÜNLÜLER TAKIMI KİMLER : Pascal Nouma, Doğukan Manço, Merve Oflaz, Ahmet Dursun, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Almeda Abazi, Berna Canbeldek
SURVİVOR ALL STAR GÖNÜLLÜLER TAKIMI KİMLER : Turabi Çamkıran,  Fulya Keskin, Duygu Çetinkaya, Sahra Işık, Hilmi Cem İntepe, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, Nadya Zagli, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Taner Özdeş, Begüm Yücetan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...