Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Mart 2018 22:45

Survivor Batuhan Buğra Eruygun Kimdir? | Batuhan Eruygun'un Mesleği Nedir?

Survivor 2018'e yeni katılacak olan dört yarışmacıdan biri olan Batuhan Buğra Eruygun, en çok merak edilen isimlerden oldu. Batuhan Eruygun, Survivor 2018'de gönüllüler takımında yer alacak. Peki Buğra Eruygun kimdir? Kaç yaşında, hangi meslek ile uğraşıyor? Merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor Batuhan Buğra Eruygun Kimdir? | Batuhan Eruygun'un Mesleği Nedir?
Batuhan Buğra Eruygun,Batuhan Buğra Eruygun kimdir,Batuhan Buğra Eruygun 2018,Batuhan Buğra Eruygun survivor,Batuhan Buğra Eruygun mesleği nedir

Survivor 2018'e yeni katılacak olan dört yarışmacıdan biri olan Batuhan Buğra Eruygun, en çok merak edilen isimlerden oldu. Batuhan Eruygun, Survivor 2018'de gönüllüler takımında yer alacak. Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından yaptığı açıklamayla birlikte Survivor'a katılacak olan dört yeni isimden biri olan Batuhan Buğra Eruygun'un kimliği sorgulanmaya başlandı. Peki Buğra Eruygun kimdir? Kaç yaşında, hangi meslek ile uğraşıyor? Merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Türk Atlet'tir. Engelli koşularda yarışmakta, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı Milli Atlet sporcusudur.

2013 yılında 7.98'lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibidir. 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olarak rekorlar kitabına ismini yazdıran isimdir.

Yine aynı sene Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından doping kullandığı gerekçesi ile iki sene men edilmiştir.

2015 yılında Testis kanseri teşhisi konulan Milli Atlet uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuş ve spor yaşantısına kaldığı yerden devam etmiştir. Günümüzde en son Survivor yarışmasına katılacak isimler arasında gösterilen Batuhan Buğra Eruygun İstanbul doğumludur. Boğa burcudur. 

2013 yılında 7.98'lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibidir. 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olarak rekorlar kitabına adını yazdırmıştır.

3 yıl önce kanser teşhisi konulan Batuhan Buğra Eruygun kanseri yenerek atletizme devam etti.

Survivor Batuhan Buğra Eruygun Kimdir? | Batuhan Eruygun'un Mesleği Nedir?

YARIŞMAYA 4 YENİ İSİM 

Survivor Ünlüler Takımına Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen, Gönüllüler Takımına ise Mustafa Kemal Kurt ile Batuhan Buğra Eruygur katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...