Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2016 10:15

Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Survivor’da birleşme partisinin ardından ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Peki bu hafta Survivor'da kim veda edecek? İşte dokunulmazlık oyununun ardından konseyde adı çıkan ilk isim…

Survivor'da bu hafta kim elenecek?
Survivor, Survivor 2016, survivor atakan, Survivor dokunulmazlık, survivor kim elenecek,

Bu hafta Survivor 2016 birleşme partisi nedeniyle renkli görüntülere sahne olurken iki takımın adaları da birleşmiş oldu. Birleşme partisinin ardından oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybedince haftanın en çok merak edilen sorusu konseyden kimin isminin çıkacağı oldu. 
Ünlülerde ada konseyi Nagihan, Atakan ve Ezgi üçlüsü arasında yaşanan ciddi bir tartışmayla başladı. Ezgi, Nagihan’ın Atakan ile ilgili konuşurken sürekli adının geçmesinden rahatsız olduğunu söyleyince tartışma başladı. Tartışmanın ardından ise isimler yazılmaya başlandı.
Ada Konseyinde Semih, Nagihan ve Yunus Atakan'ın ismini yazarken Atakan ve Ezgi'de Nagihan'ın ismini yazdı. Yattara'nın ise kullandığı oy kameralara yansımadı.
Oylama sonucunda ise arkadaşları arasında en çok oyu alan Atakan elenecek ilk isim olarak aday oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunu sonucunda eleme potası netleşecek. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim eğer eleme potasındaysa eleme adayı olmaktan çıkıyor ve bir isim söyleme hakkını elde ediyor. Şimdi gözler bu akşam oynanacak bireysel dokunulmazlık oyununa çevrildi.
Survivor'da bu hafta kim elenecek?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...