Tgrt Haber
14 Nisan 2015 09:55

Survivor'da gece yarısı kavgası

Survivor konseyde ismi arkadaşları tarafından en çok yazılan iki isimden biri olan Berna gece yarısı Doğukan Manço ile kavga etti.

Survivor'da  gece yarısı kavgası
berna canbeldek, merve oflaz, survivor, survivor all star, kim elendi, doğukan manço,

Survivor 2015 All Star ünlüler adası kim elendi diye beklerken gece yarısı kopan Berna Canbeldek ve Doğukan Manço arasındaki kavgayla sallandı. Berna Canbeldek , Doğukan Manço 'nun babasına laf edince ortalık karıştı. Doğukan Manço uyarmak isterken Berna Canbeldek onun üzerine yürüdü ve küfürler etti. Doğukan Manço 'yu Hakan zor uzaklaştırdı. 
Survivor All Star ünlüler takımında bu akşam saat 20.00'da yayınlanacak ada konseyinde bir kişi elenecek. Berna Canbeldek ve Merve Oflaz elenmek üzere yazılan isimler olmuştu. Eleme beklenirken Survivor ünlüler adası gece yarısı Doğukan ve Berna kavgası ile birbirine girdi. 
survivor-doğukan-ve-berna-kavgasi.jpgDoğukan Manço Berna Canbeldek 'bel altı' vurup babasına laf edince onunla konuşmak istedi. Pascal Nouma önünde gerçekleşen konuşmada Doğukan bütün şikayetleri sayıp ortaya döktü. Ancak Berna Canbeldek , Doğukan'ı dinlemek bir yana daha da kızdıracak karşılıklar verdi. Sonunda Doğukan Manço laf anlatamayacağına karar kılıp onun yanından kalktı ve Pascal'ın yanına oturdu. 
BERNA KÜFÜRLERLE DOĞUKAN'IN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ
survivor-2015-berna-canbeldek-ve-doğukan-kavgasi.jpgBerna Canbeldek ise Doğukan 'ın Pascal ile konuşmasına sinirlenip 'onunla konuşamazsın' diyerek şaşkına çeviren bir kavga çıkarttı. Gece yarısı diğer yarışmacılar uyurken patlak veren kavga adayı ayağa kaldırdı. 
berna-ve-doğukan-kavgasi-survivor-2015.jpg
Uykudan kalkan diğer yarışmacılar Doğukan 'ın üstüne yürüyen Berna Canbeldek'i son anda ayırdı. Doğukan Manço ise yediği küfürler ve üzerine yürünmesiyle şoke oldu. 
survivor-doğukan-manço-2015.jpgDoğukan Manço da karşılık vermek isteyince Hakan araya girdi ve onu yakaladı. Doğukan Manço 'yu güçlükle durduran Hakan onu olay yerinden uzaklaştırdı.(İnternethaber) 
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...