Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2015 10:10

Survivor'da ilk elemeye adayı belli oldu

Survivor All Star’ın 19 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümünde elemeye kalan ilk isim açıklandı. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlülerden elemeye çıkan ilk isim Hakan oldu.

Survivor'da ilk elemeye adayı belli oldu
Survivor All Star, ünlüler, eleme gecesi,

Survivor All Star'ın 19 Haziran akşamı yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler arasında bir dokunulmazlık mücadelesini Gönüllüler takımı kazandı. Kaybeden Ünlüler takımı konseyde elenmek üzere ilk ismi çıkardı. Konseyde yapılan oylama ile elemeye ilk çıkan isim Hakan oldu.
Bir sonraki oynananacak dokunulmaz oyununda ise kaybeden takım bir aday daha çıkaracak ve iki aday arasında sms sıralaması ile adaya veda eden isim belli olacak.
HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?
Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979, Çanakkale doğumlu. Türk milli sporcu, yarışmacı, oyuncu ve aynı zamanda sunucu.
Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir ve 2010 Yılında Survivor Kızlar - Erkekler de halkın gönlünü kazanan Hakan Hatipoğlu 2015 Survivor All Star da yarışmaktadır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...