Tgrt Haber
24 Haziran 2018 15:59

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti | Survivor adaya kim veda etti, 24 HAZİRAN Survivor kim elendi,KİM GİTTİ

Survivor kim elendi, kim gitti. Adaya kim veda edecek belli olacak. Survivor 29 Haziran Cuma akşamı Kıbrıs'ta büyük bir final yapacak. Sembol oyununda birinci olarak Kıbrıs'a gitmeyi garantileyen isim Adem Kılıçcı... Survivor 2018 dün akşam yine nefes kesen bir mücadeleyi ekrana taşıdı. Önce dokunulmazlık ardından eleme konseyi heyecanının yaşan Survivor 2018'in son bölümünde bireysel dokunulmazlık Hilmi Cem ve Nagihan’ın oldu. Ada konseyinde ise eleme adayları belirlendi, bu hafta potaya 4 isim birden birdi. Peki, Survivor 2018'de bu hafta eleme adayları kimler oldu? Survivor kim elendi, kim gitti. Survivor adaya kim veda etti bu akşam belli olacak. Tüm detaylar haberimizde...

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti | Survivor adaya kim veda etti, 24 HAZİRAN Survivor kim elendi,KİM GİTTİ
survivor kim elendi,survivor kim gitti,survivor adaya kim veda etti

Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor elenen isim kim?Survivor Adaya kim veda etti? Survivor büyük finali 29 Haziran Cuma akşamı yapılacak. Survivor 2018'in son bölümünde bireysel dokunulmazlık Hilmi Cem ve Nagihan’ın oldu. Ada konseyinde ise eleme adayları belirlendi, bu hafta potaya 4 isim birden birdi. Survivor’da elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kimler kazandı sorularının cevabı belli oldu. 23 haziran cumartesi günü oynanan bireysel dokunulmazlık Hilmi Cem ve Nagihan’ın oldu. Ada konseyinde adı eşit yazılan Turabi ve Hakan eleme adayları oldu. Böylece Anıl ile Damla otomatik olarak elemeye kaldı ve eleme adayları 4 kişiye ulaştı. Peki, Survivor 2018'de bu hafta eleme adayları kimler oldu? Survivor kim elendi, kim gitti. Survivor adaya kim veda etti bu akşam belli olacak. Tüm detaylar haberimizde...

SURVİVOR KİM ELENDİ ADAYA KİM VEDA ETTİ TIKLA ÖĞREN

DOKUNULMAZLIK OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

Survivor 2018'de dün akşam yarışmacılar dokunulmazlık oyununda bireysel olarak ter döktüler. Nefes kesen mücadelelerin ardından kadınlarda kazanan isim diğer haftalarda olduğu gibi Nagehan Karadere oldu. Dokunulmazlık oyununun erkekler etabı da oldukça zorlu ve ilgi çekiciydi. Dokunulmazlık oyununu erkeklerde Hilmi Cem İntepe kazandı.

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti | Survivor adaya kim veda etti, 24 HAZİRAN Survivor kim elendi,KİM GİTTİ
SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlık oyunu heyecanının ardından ada konseyinde yapılan oylama sonucu Turabi ve Hakan en çok oyu alarak eleme adayı oldular. Öte yandan geriye başka yazılabilecek isim kalmadığı için dokunulmazlığı kazanan yarışmacıların isim belirlemesine gerek olmadan Anıl Berk Baki ve Damla Can’da diğer eleme adayları oldu. Yapılacak elemede Turabi, Hakan, Anıl ve Damla potada yer alacak. Bu dört isimden biri büyük finali göremeden Survivor 2018'e  ve şampiyonluk hayallerine veda edecek.

ADA KONSEYİNDE NELER KONUŞULDU? KİM KİMİ YAZDI?

Acun Ilıcalı: Adem sembolü kazanarak büyük finale gitmeye hak kazandı. Alternatifler azaldı. Sayınız yarın akşam itibari ile 6’ya düşecek. 3 adaydan biri veda edecek. Nagihan ve Hilmicem bireysel dokunulmazlığı kazandı. Geriye kalan 4 kişiden 3’ü aday olacak. Son günlerdeyiz. Önümüzdeki Cuma Survivor’ın büyük finali olacak. 29 Haziran akşamı bu senenin Survivor’ı belli olacak. Bu akşamki elemeyi merakla bekliyoruz.

Toplu oylama sonucu belirlenen isim;  Turabı ve Hakan

Hakan: Ben şaşkın değilim. Çünkü 4 konseydir kurbanlık koyun gibi bir şekilde çıkıyorum. Nagihan’dan rica ettim beni yazar mısın dedim. Dokunulmaz olanlar kalsın diğerleri aday çıksın istedim.

Acun: Sen açıklayınca anladım durumu ama bana sürpriz oldu. Aday sormamıza gerek kalmadı otomatikmen Anıl ve Damla aday oldu.

Turabi: Ben buraya Survivor hikayemi yazmaya geldim. Ama bu sakatlık bana bir çare vermiyor. Burada aday oluyorum. Metin baba sitemimi yanlış anlamasın. Ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok.

Anıl: Çember daraldı. Bekleyeceğiz göreceğiz. Belki dokunulmazlığı alamamanın cezasını çekeceğiz.

Damla: Zor günler geçiriyoruz. Artık bakıldığında oyun kaybedince potadasınız. Çok mutsuzum. Talihsiz bir olay yaşadığım için çok mutsuzum. Burada kalmam için tek çare dokunulmazlığı almak. Sakatlıktan kaynaklı eski Damla’yı göremiyorum. Potaya girmek çok kötü bir duygu.

Survivor kim elendi, survivor kim gitti. Dokunulmazlık oyunu heyecanının ardından ada konseyinde yapılan oylama sonucu Turabi ve Hakan en çok oyu alarak eleme adayı oldular. Öte yandan geriye başka yazılabilecek isim kalmadığı için dokunulmazlığı kazanan yarışmacıların isim belirlemesine gerek olmadan Anıl Berk Baki ve Damla Can’da diğer eleme adayları oldu. Yapılacak elemede Turabi, Hakan, Anıl ve Damla potada yer alacak. Bu dört isimden biri büyük finali göremeden Survivor 2018'e  ve şampiyonluk hayallerine veda edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...