Tgrt Haber
21 Haziran 2018 17:40

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ | Survivor Adaya Kim Veda Etti, İşte Elenen İsim 22 HAZİRAN

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti, Survivor'da finale günler kala adaya kim veda etti? Survivor oyunlarını kim kazandı? sorularının cevabı belli oldu. Survivor'ın 18 Haziran Pazartesi günü dokunulmazlığı kadınlarda Nagehan, Erkeklerde Anıl kazandı. Yapılan oylama sonucunda 1. eleme adayı Turabi Çamkıran oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı alan Anıl'ın söylediği isim ise Hakan Hatipoğlu oldu ve Hakan 2. elenme adayı oldu. Acun Ilıcalı 22 Haziran Cuma günü Survivor tarihinin en büyük ödülünü belli oldu. Hakan, Turabi, Anıl, Nagehan ve Murat kazandı. Kimler kazanacak? Peki Survivor kim elendi, kim gitti. Survivor'da adaya kim veda etti.

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ | Survivor Adaya Kim Veda Etti, İşte Elenen İsim 22 HAZİRAN
survivor,survivor kim elendi,survivor kim gitti,survivor adaya kim veda etti

Survivor Kim Elendi, Kim Gitti, Survivor'da finale günler kala adaya kim veda etti? Survivor oyunlarını kim kazandı? sorularının cevabı belli oldu. Survivor'ın 18 Haziran Pazartesi günü dokunulmazlığı kadınlarda Nagehan, Erkeklerde Anıl kazandı. Yapılan oylama sonucunda 1. eleme adayı Turabi Çamkıran oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı alan Anıl'ın söylediği isim ise Hakan Hatipoğlu oldu ve Hakan 2. elenme adayı oldu. Acun Ilıcalı 22 Haziran Cuma günü Survivor tarihinin en büyük ödülünü belli oldu. Hakan, Turabi, Anıl, Nagehan ve Murat kazandı. Kimler kazanacak?  Peki Survivor kim elendi, kim gitti. Survivor'da adaya kim veda etti.

. İşte tüm detaylar...

SURVİVOR KİM ELENDİ, ADAYA KİM VEDA ETTİ TIKLA ÖĞREN
SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ | Survivor Adaya Kim Veda Etti, İşte Elenen İsim 22 HAZİRAN
SURVİVOR'DA BÜYÜK ÖDÜL!  ACUN ILICALI'DAN BOMBA AÇIKLAMA: TAM 4 EV...

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı bugünkü ödülün 4 yarışmacıya ev olduğunu açıklayınca yarışmacılar sevinç çığlıkları attı. Ödülü kazanmayı hak eden 6 yarışmacı muhteşem ödülün sahibi oldu. Turabi, Hakan, Anıl, Nagehan ve Murat ev sahibi oldu. Nagehan ve Murat bir eve paylaştı.


HAKAN OYUNDAN ÇEKİLDİ

Anıl ile karşılaşan Hakan puzzle'ı yanlış dizince arkadaşlarının uyarmadığını ve geç uyardığını söyleyerek oyundan çekilmek istedi. Normal şartlarda bu şekilde isteklerin kabul edilmediği oyunlarda Hakan'ın oyun öncesi doktora ayağında ağrı bulunduğunu söylemesi üzerinde oyundan çekilebileceği söylendi ve Hakan dokunulmazlık oyunundan çekildi.

TURABİ'NİN SAĞLIK DURUMU!

Survivor 2018'de oyun sırasında sert şekilde yere düşen ve omurgasından sakatlanan Turabi'nin son sağlık durumunu Metin Kuş açıkladı. Sakatlığından dolayı oyunlarda yarışamayan Turabi'nin omurgasını leğen bölgesine bağlayan kemiğinde kırık ve kanama olduğunu söyleyen Metin Kuş, 'Çok sanslıyız ki sinirsel bir kayıp oluşmadı. Eğer izin verseydim ömür boyu kendine kızacaktı. Bu kararı kendi başıma vermedim. Turabi’yi çok seviyorum. Baba oğul gibiyiz. Ama üzgünüm fiziksel aktivite yapamaz.' dedi

'SİNİRSEL KAYBI OLMAMASI BÜYÜK ŞANS'

"Turabi çok güzel bir yarışmacı. Uzun soluklu ve güçlü bir yarışmacı. Survivor'a ilk geldiğim seneden beri hiç bir yarışmacıyı sakatlığından dolayı elememek için elimden geleni her şeyi yaparım. Çok kötü düştü. Bütün omurgasını leğen bölgesine bağlayan kemik var. Anatomik bütünlüğü sağlayan bir kemik. Çok şiddetli düşmesine bağlı bir kırık oluşmuş. Çok şanslıyız ki sinirsel bir kayıp oluşmadı. Sol ayağı fileye takılıp sağ ayağının üzerine düşmesinden dolayı kırık oluşmuş. Çok sanslıyız ki sinirsel bir kaybı oluşmadı. Hem Turabi hem bizim için çok büyük bir şans.

SURVİVOR MURAT CEYLAN KİMDİR?

1991 İstanbul doğumlu olan Murat Ceylan, spor, müzik ve oyunculuk ile yakından ilgileniyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunu olan Ceylan, Survivor'daki ilk sezonunda Hilmi Cem ile birlikte uzun süre mücadele etmiş ve sıkı dost olmuştu. Yarışmanın sona ermesinin ardından TV8'de yayınlanan Para Bende isimli programda sunuculuk yapan Murat Ceylan daha sonra müzik çalışmalarına yöneltmiş ve albümü içerisinde yer alan parçalarına klip çekmişti.

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programında dikkat çeken isimler arasında yer almış ve aynı yarışmada tanıştığı Gizem Hatioğlu ile dünyaevine girmişti. Survivor Panorama'da ve TV8'e ait çeşitli programlarda sunuculuk da yapan Hakan, çekimler esnasında adada olmak istediğini sık sık dile getirmişti.

SURVİVOR TURABİ KİMDİR?

Turabi Çamkıran Survivor yarışmasının Türkiye ayağında 2 kez şampiyon olan tek isim olarak bulunuyor. 1988 doğumlu olan Turabi, hırslı yapısı nedeniyle Sahra ve diğerleri ile sık sık tartışma yaşamış kendisine taktığı "Turbo Turabi" lakabı ile hafızalara kazınmıştı. Kendine has üslubu ve üretkenliği programın takipçileri tarafından ilgi görmesine neden olan Turabi, kendisinin ikinci sezonunda dostluk kurduğu Hilmi Cem ile ilk 3'e kalmış ve ipi göğüsleyen isim olmuştu.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'da Turabi, Murat ve Murat eleme potasına çıkmıştı.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?
Survivor'ın iddialı yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu, Turabi Çamkıran ve Murat Ceylan arasında eleme sırasından bir isim elendi. Dominik'te yapılan son toplu sms oylaması sonuçlarına göre, Hakan, Turabi ve Murat arasında en az oyu alan yarışmacı olan Murat Ceylan elenerek adaya veda etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...