Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2018 20:39

Survivor Kim Elendi, Survivor'da Finalistler Kimler Oldu? | 2018 Survivor'da finale kalan isimler.

Survivor Kim Elendi, Survivor'da Finalistler Kimler Oldu? Survivor'da finale kalan isimler haberimizde..Survivor 2018'de finale bir gün kala daha önce finali garantileyen Hilmi Cem ve Anıl'dan sonra finale kalacak diğer iki yarışmacı belli oldu. Adem, Turabi, Damla ve Nagihan arasında yapılan oylamada finale kalan iki yarışmacı belli oldu. Elenen iki yarışmacı da böylelikle Kıbrıs'ta hayallerine veda etti. İşte Survivor'da finale kalan isimler.

Survivor Kim Elendi, Survivor'da Finalistler Kimler Oldu? | 2018 Survivor'da finale kalan isimler.
survivor,survivor kim elendi,survivor kim gitti,survivorda elenen isim,survivor 2018 finali ne zaman,survivor finalistler,survivorda finale kalan isimler

Büyük heyecana sahip olan 2018 Survivor'da artık sona doğru yaklaşıyor. Survivor Kim Elendi, Survivor'da Finalistler Kimler oldu? Survivor'da finale kalan isimler haberimizde..Survivor 2018'de finale bir gün kala daha önce finali garantileyen Hilmi Cem ve Anıl'dan sonra finale kalacak diğer iki yarışmacı belli oldu. Adem, Turabi, Damla ve Nagihan arasında yapılan oylamada finale kalan iki yarışmacı belli oldu. Elenen iki yarışmacı da böylelikle Kıbrıs'ta hayallerine veda etti. İşte Survivor'da finale kalan isimler.

Survivor Kim Elendi, Survivor'da finalistler belli oldu? Survivor 2018 Finali Ne Zaman? Survivor 2018'de finale bir gün kala daha önce finali garantileyen Hilmi Cem ve Anıl'dan sonra finale kalacak diğer iki yarışmacı belli oldu. Adem, Turabi, Damla ve Nagihan arasında yapılan oylamada finale kalan iki yarışmacı belli oldu. Elenen iki yarışmacı da böylelikle Kıbrıs'ta hayallerine veda etti. İşte Survivor'da finale kalan isimler.

Survivor Kim Elendi, Survivor'da finalistler kimler oldu? TIKLA ÖĞREN

SURVİVOR YARI FİNALİSTLER KİMLER OLDU?

Survivor'da Kıbrıs yarı finalistleri belli oldu. Büyük bir heyecana sahne olan ilk oyunun finalinde Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu. 2. Kıbrıs yarı finalistini belirleyecek olan yarışmanın finalinde Anıl ve Nagihan karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Anıl kazandı ve 2. yarı finalist oldu. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk isimler Anıl ve Hilmi Cem oldu.

 

Survivor Kim Elendi, Survivor'da Finalistler Kimler Oldu? | 2018 Survivor'da finale kalan isimler.

 

Survivor 2018'de büyük final heyecanı. Daha önce oynanan oyunları kazanarak finale direkt çıkan iki isim Hilmi Cem ile Anıl olmuştu. Diğer iki isim de bu gece belli oldu. Turabi, Adem, Damla ve Nagihan arasında heyecan dolu bir SMS oylaması yapıldı ve Adem ile Nagihan finale çıktı. Şampiyonluk hayallerine veda eden isimler ise Damla ve Turabi oldu.

Böylelikle finale kalan isimler şöyle:

Hilmi Cem

Anıl

Adem

Nagihan

ACUN ILICALI CANLI YAYINDA AÇIKLAMA YAPTI!

Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

Survivor Kim Elendi, Survivor'da Finalistler Kimler Oldu? | 2018 Survivor'da finale kalan isimler.

SURVİVOR 2018 FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor çeyrek finali bölümüyle bu akşam Kıbrıs'tan canlı olarak yayınlanacak. Yarın ise Survivor 2018 final bölümü ekrana gelecek.

Survivor Kim Elendi, Survivor'da Finalistler Kimler Oldu? | 2018 Survivor'da finale kalan isimler.

Adem,Turabi, Anıl Nagihan arasından hangi isimler yarı finale kalacak? Büyük finale 2 gün kaldı. Cuma günü şampiyon hangi yarışmacı olacak derken acı haberle Acun Ilıcalı yıkıldı. Survivor`da finale sayılı günler kala oylama sonucunda hayallerine hangi yarışmacılar veda edecek? Peki Survivor`da kim elendi, kim gitti? Survivor canlı izle! Survivor`da adaya veda eden isim kim oldu. Survivor sevenler bu soruların cevabını merak ediyor. Hepsi ve daha fazlasına haberimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz...

Survivor iletişim ödülünü hangi isim kazandı?

Survivor`da 25 Haziran Pazartesi günü yayınlanan bölüm iletişim ödüllü oyunla başladı. Yarışmacıların performansları göz doldurdu. Yarışmacılar aile ödülü için ter döktü. İletişim ödülünü kadınlarda Damla erkeklerde Anıl kazandı. Damla yanına Nagihan, Adem ise Anıl`ı alarak aileleriyle görüştü.

Survivor'ın yapılması planlanan çeyrek finalini, Dominik çalışanlarından Alper Baycın'ın hayatını kaybetmesi sonucu Acun Ilıcalı iptal etmişti. Kıbrıs'tan yapılması beklenen Survivor canlı yayını TV 8 yayın akışına göre 29 Haziran Cuma günü (bu akşam) ekranlara gelecek.

Nagihan: "Türk kadının gücünü göstermek için buradayım"

Survivor 2018'de çeyrek final koltuğunu oturan Nagihan, sakatlığın peşini hiçbir zaman bırakmadığını ancak Türk kadının gücünü göstermeye çalıştığını söyledi.

Acun Ilıcalı: Survivor'ı kimin kazanacağını tahmin edemiyorum

Survivor 2018 çeyrek finalinde Acun Ilıcalı, adaylarıdan hangisinin şampiyon olacağını tahmin edemediğini söyledi..

Acun Ilıcalı: Survivor'da bu yıl sakatlılklar yılıydı

Survivor 2018 çeyrek finalinde Acun Ilıcalı, bu yıl yarışmacıların yaşadığı sakatlıklarla ilgili 'sakatlıklar yılıydı' dedi...

Hakan'dan Turabi'ye güldüren gönderme!

Hakan Hatipoğlu favorisini açıklayacağı sırada Turabi hakkında güldüren bir göndermede bulundu.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...