Tgrt Haber
20 Şubat 2017 11:10

Sabriye Şengül kimdir? | Survivor'da üçüncü kez elemeye kaldı

Survivor'ın son bölümünde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Sabriye Şengül üçüncü kez eleme konseyine kaldı. Daha önce de adı yazılan ve bir kez de bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi İlhan Mansız'ın ismini söyleyerek elemeye bıraktığı ancak SMS oylamasından çıkarak yarışmaya devam eden Sabriye Şengül kimdir? Kick Boks Dünya Şampiyonu Sabriye başarılı spor kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ve renkli kişiliğiyle de dikkat çekiyor. İşte Sabriye Şengül'ün bilinmeyenleri haberimizde...

Sabriye Şengül kimdir? |  Survivor'da üçüncü kez elemeye kaldı
survivor, Sabriye Şengül kimdir,Survivor eleme,Sabriye Şengül,

Nefes kesen 2017 Survivor'da heyecan sürüyor. Sabriye Şengül Survivor ünlüler takımında yer alıyor. Yarışmalarda ritmini bir türlü yakalayamayan Sabriye Şengül adada sürekli kavga çıkaran saygısızlık eden taraf gibi görünüyor. Peki milli boksör Sabriye Şengül kimdir?

Survivor ünlüler takımında yer alan Sabriye Şengül güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Adada sürekli günah keçisi olarak gösterilen hatta zaman zaman İlhan Mansız'ın sert çıkışlarına maruz kalan isim Sabriye Şengül yarışmalarda bir türlü ritmini yakalayamıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyununda iki oyun kazanan Sabriye Şengül  takımının dokunulmazlığı kazanmasına büyük katkı sağlamıştı. Peki Sabriye Şengül  kimdir?

Sabriye Şengül kimdir? |  Survivor'da üçüncü kez elemeye kaldı

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...