Tgrt Haber
30 Haziran 2018 18:35

Survivor Şampiyonu kim Oldu? | 2018 Survivor'da Şampiyon Belli mi? | Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ?

Survivor Şampiyonu kim Oldu? 2018 Survivor'da Şampiyon Belli mi? Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ? Survivor'ın birincisi bu gece ilan edildi. 140 gün süren yarışmada bu gece bir isim şampiyonluğu göğüsledi ve büyük ödüllerin sahibi oldu.

Survivor Şampiyonu kim Oldu? | 2018 Survivor'da Şampiyon Belli mi? | Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ?
survivor,survivor şampiyonu kim oldu,survivorda şampiyon kim oldu,survivor büyük final ne zaman,survivor büyük finale kimler çıktı,survivor birinci kim oldu,survivor şampiyonu 2018,survivor kazanan isim,survivor büyük finali kazanan isim

Survivor Şampiyonu kim Oldu? | 2018 Survivor'da Şampiyon Belli mi? Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ? Survivor'da büyük mücadele sona erdi..  Nagihan ve Adem finalinde kazanan isim kim oldu?. Survivor'ın Kıbrıs'ta gerçekleşen büüyük finalinde ipi göğüsleyen isim kim oldu. 5 aydır devam eden mücadelede büyük ödülün sahibi kim oldu?. Yarı finalde elenen isimler Hilmicem ve Anıl oldu. Nagihan finale kalınca gözyaşlarına boğuldu.Survivor'da büyük final yaşandı.. Survivor yayın akışı sil baştan değişti. Değişmesinin en önemli sebebi ise Acun Medya kameramanın Dominik'te öldürülmesi ile başta Acun olmak üzere Survivor ekibi yıkıldı. Yayına iki gün ara verildi.  Survivor Şampiyonu kim Oldu? 2018 Survivor'da Şampiyon Belli mi? Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ? Survivor'ın birincisi bu gece ilan edildi. 140 gün süren yarışmada bu gece bir isim şampiyonluğu göğüsledi ve büyük ödüllerin sahibi oldu.

 

Merak edilen 2018 Survivor Şampiyonu kim oldu? Survivor 2018 sürprizlerle dolu bir sene oldu. Ancak sona iki kala büyük bir acı ile sarsıldı. Survivor kameramanı Alper öldürüldü. Dominik’te gasp çetesinin hain saldırısı sonucunda hayatını kaybetti. Survivor’da yaşanan bu acı olayın ardından yayına iki gün ara verildi. Planlanan yayın akışı sil baştan değişti. Survivor’da büyük final heyecanı bu akşam yaşandı.. Survivor’da büyük sakatlıklar yaşandı. Sakatlıklar sebebi ile elenen çok yarışmacılar oldu. Acısı ile tatlısı ile bir sezon son buldu. Sadece bir kişi şampiyon oldu ve hayallerini gerçekleştirme şansı elde etti..Survivor finalistleri, Hilmicem, Anıl, Adem ve Nagihan oldu.Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor şampiyonu 2018’de tek bir kişi olacak. Nefesler tutuldu tüm sevenler destekleyen bu anı bekliyor. Survivor büyük final ne zaman? Survivor büyük finale kimler çıktı? Survivor birinci kim oldu?

SURVİVOR KİM ŞAMPİYON OLDU? BÜYÜK FİNALİ KAZANAN İSİM İÇİN TIKLAYIN

 

Survivor Şampiyonu kim Oldu? | 2018 Survivor'da Şampiyon Belli mi? | Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ?

 

Birçok ilke sahne olan 2018 sezonunda gece boyunca "Survivor'da şampiyon kim olacak?" sorusu cevabı en çok merak edilen konu oldu.

Yarı final koltuğunda oturan Adem, Nagihan, Damla ve Turabi Kıbrıs'ta canlı SMS oylamasına çıktı. Damla ve Turabi sonuçlara göre elendi.

Finale çıkan Adem ve Nagihan, son dört yarışmacı arasına adını Dominik'te yazdıran Anıl ve Hilmi Cem ile büyük finalde 30 Haziran Cumartesi akşamı canlı SMS'e çıktı.

Finalde son 4 isim arasında yer alan Adem, Nagihan, Anıl ve Hilmicem arasından bir kişi yapılan eleme sonucunda Survivor şampiyonu olma hayallerine veda etti.

Survivor 2018'de yapılan halk oylamasıyla beraber son 3'e kalamayan ve elenen isim Hilmicem oldu.

Böylelikle Anıl Berk Baki, Adem ve Nagihan son 3'te yer alan isimler oldu.

Ardından son ikiye kalan isimler açıklandı ve bu kez Anıl da yarışmaya veda etti.

Adem Kılıççı ve Nagihan Karadere finale kaldı. 

SURVİVOR'DA ŞAMPİYON KİM OLDU?

Survivor'da bu akşam ilk olarak yarı final mücadelesi verildi. Anıl, Adem, Nagihan ve Hilmi Cem arasından Adem ve Nagihan üst tura yani finale adını yazdırdı.Oylama sonucunda Adem Kılıççı Survivor 2018'in şampiyonu oldu.

Survivor Şampiyonu kim Oldu? | 2018 Survivor'da Şampiyon Belli mi? | Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ?

SURVİVOR’DA ELENEN İSİMLER: DAMLA VE TURABİ

FİNALDE YARIŞACAK İSİMLER: HİLMİ CEM, ANIL, ADEM VE NAGİHAN

Acun Ilıcalı: “Survivor 2018’in yarı finaline hoşgeldiniz. Çok acı bir olay yaşadık ve 2 gün erteledik. Değişiklik yaptık. Sevgili kardeşim, dostum Alper için ailesine baş sağlığı diliyorum. Çok üzücü bir olay. Bunun etkisi altındayız. Dominik’te zor şartlar altında çalışan bir ekibimiz var. Saatlerce uykusuz kalan bir ekibimiz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Onu hiç bir zaman unutmayacağız.”

“Bütün bir sezonun finalindeyiz. Bir oylama başlayacak. 6 isim var. Yayın akışımız değişti. 2’si direk son ikiye kaldı. Kalan isimlerden 4’ü oylamaya çıkacak. Ve 2 isim elenecek. Son 4 kişi finale kalacak. Bugün ve yarın için af diliyorum. Hatalarımız olabilir. Adem, Damla, Turabi ve Nagihan oylamaya kaldı. En heyecanlı bölüme geldik. 4 kişiden 2’si veda ediyor. Büyük final yarın.

SURVİVOR ALPER BAYCIN ÖLÜMÜ

Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyor. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

Survivor Şampiyonu kim Oldu? | 2018 Survivor'da Şampiyon Belli mi? | Survivor Kim ELENDİ, Kim GİTTİ?

SURVİVOR ŞAMPİYON KİM OLDU?

2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera

Yayınlandığı ilk sezon Ahmet Utlu tarafından sunuldu. Yarışma sadece on üç bölüm sürdü ve Kanal D'de yayınlandı. Takımlar Güney ve Kuzey olarak ikiye ayrıldı. 22 Mart 2005 – 27 Haziran 2005 tarihleri arasında yayınlandı. İlk sezonun birincisini hepimiz tanıyoruz aslında.. Arka Sokaklar'ın Murat komiseri Uğur Pektaş Survivor tarihinin ilk şampiyonu oldu. 

2006 Survivor: Türkiye - Yunanistan

Show TV'de yayınlanan yarışmayı Acun Ilıcalı sunmaya başladı. Takımlar bu defa Türkiye ve Yunanistan olarak ayrıldı. Kazanan ise Derya Durmuşlar oldu ve 250.000 Euro kazandı. Fakat ikinci sezonun şampiyonu olan Derya Durmuşlar 2011 yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde motorsikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybetti. 

2007 Survivor: Aslanlar - Kanaryalar

8 Şubat 2007 – 23 Haziran 2007 tarihleri arasında yine Show TV'de yayınlanan yarışmada bu defa Galatasaylı ve Fenerbahçeli isimler yarıştı. Şampiyon ise Kanaryaların lideri Taner Özdeş oldu. Hatırlamayanlar olabilir elbette. Kendisi sonradan All Star'da yarıştı. 2007 yılının şampiyonu 2015 yılında altıncı haftasında elenerek adaya veda etti. 

2010 Survivor: Kızlar - Erkekler

Yarışma kırk beş gün sürdü, ödül ise 500.000'di. Yarışanlar "Var Mısın Yok Musun" yarışmacılarından seçildi ve takımlar Kızlar-Erkekler olarak ayrıldı. Finale Merve Oflaz ve İhsan Tarkan kaldı. 2010 yılının şampiyonu Merve Oflaz oldu. Srdından All Star'da da yarıştı ama uzun süre adada kalamadı, altıncı haftada elenen bir diğer isim oldu. Kendisini şimdilerde Arka Sokaklar'da izliyoruz.

2011 Survivor: Ünlüler-Gönüllüler

Yüz doksan yedi bölüm süren Ünlüler-Gönüllüler serisinin ilk sezonunda Taner Tolga Tarlacı üçüncü, Taçmin Tümer dördüncü, Nihat Doğan ise ikinci oldu. Sezonun şampiyonu ise milli rekortmen yüzücü Derya Büyükuncu oldu. Sonrasında bu birincilikle alakalı çeşitli olaylar oldu, hala bir sonuca ulaşılamadı.

2012 Survivor: Ünlüler-Gönüllüler 2

Reyting rekorları kıran yarışmanın altıncı sezonunda ise Ece Begüm Yücetan dördüncü oldu. Anıl Tetik üçüncü olurken, Hasan Yalnızoğlu ise ikinci oldu. Birinci ise şu an Söz'de Erdem Yarbay karakteri ile izlediğimiz Nihat Alptuğ Altınkaya olmuştu. Şampiyon olarak 500.000 liranın sahibi oldu. 

2013 Survivor : Ünlüler-Gönüllüler 3

Yarışmanın bu konseptinin üçüncü sezonunun şampiyonu Hilmi Cem İntepe oldu. Büyük finalde SMS oyları ile kaybeden Doğukan Manço ikinci, yarı finalde SMS oyları ile elenen Ümit Karan üçüncü , çeyrek finalde SMS oyları ile elenen Murat Ceylan dördüncü, Cengiz Coşkun ise beşinci olarak yarışmayı tamamladı.

2014 Survivor :Ünlüler-Gönüllüler 4

Sahra Işık'ın altıncı, Yiğit Dikmen'in beşinci, Merve Aydın'ın dördüncü, Ahmet Dursun'un üçüncü, Gökhan Keser'in ikinci olduğu Ünlüler-Gönüllüler serisinin dördüncü sezonunda ise birinci Turabi Çamkıran oldu. "Turbo Turabi efsanesi" böyle başladı da denebilir.

2015 Survivor : All Star

Yayınlandığı sezon neredeyse her bölümüyle zirvede yer alan Survivor'ın bu sezonunda daha önceden yarışan isimler yer aldı. Gönüllüler Takımında; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Hasan Yalnızoğlu, Bozok Gören, Sahra Işık, Nadia Zagli, Özlem Çalın, Taner Özdeş, Seda Aktuğlu ve Duygu Çetinkaya yer aldı. Ünlüler Takımında ise Merve Aydın, Hakan Hatipoğlu, Doğukan Manço, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Berna Canbeldek, Pascal Nouma, Merve Oflaz, Almeda Abazi, Ahmet Dursun, ve Fulya Keskin yer almıştı. Son dörde ise Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Merve Aydın ve Turabi Çamkıran kaldı. Turabi şampiyon olurken Merve Aydın ikinci oldu. 

2016 Survivor : Ünlüler-Gönüllüler 

Yarışmada bu sezonun şampiyonu Çağan Atakan Arslan oldu. Serkay Tütüncü ikinci, yarı finalde SMS oyları ile elenen Damla Can üçüncü , çeyrek finalde SMS oyları ile elenen Semih Öztürk dördüncü, Nagihan Karadere beşinci, İbrahim Giydirir ise altıncı oldu. Semih Öztürk'ü şimdilerde Bahtiyar Ölmez'de, Serkay Tütüncü'yü yeni dizi İnsanlık Suçu'nda, Çağan Atakan Arslan'ı ise ilk sezonunda Söz'de izledik.

2017 Survivor : Ünlüler-Gönüllüler 

Geçtiğimiz sezon ise Sabriye Şengül altıncı, İlhan Mansız ise beşinci oldu. Sema Apak dördüncü olurken Serhat Akın ise üçüncü oldu. Son ikiye ise Adem ile Ogeday kaldı. Adem Kılıççı ikinci olurken şampiyon ise Ogeday Girişken oldu. 

Survivor şampiyon 2018 

Şampiyon yarın akşam belli olacak. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.

SURVİVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2018'de büyük finalin, 29 Haziran Cuma günü Kıbrıs'ta yapılacağı açıklanmıştı. Ancak Acun Medya çalışanı 24 yaşındaki Alper Baycın'ın sokakta yürürken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirmesi üzerine yarışmanın yarı final ve final tarihi değişti.

Edinilen bilgilere göre, Survivor 2018'de 29 Haziran Cuma akşamı yarı final yapılacak, yarışmanın finali ise 30 Haziran Cumartesi akşamı ekranlarda olacak.

YARIŞMACILARIN ŞAMPİYONLARI KİM?

Gönüllüler takımı: Ramazan: Adem, Murat: Damla, Melih: Adem, İpek: Adem, Gamze: Nagihan, Gizem: Adem, Emre: Turabı, Marcus: Adem, Birsen: Nagihan, Funda: Nagihan,Yağmur: Nagihan, Hakan: Nagihan, Nevin: Nagihan, Cumali: Adem

All Star- Ünlüler: Ecem: Adem, Sema: Adem, Nihat:Nagihan, Yiğit: Adem, Sahra:  , Berna: Turabı, Mustafa Kemal: Adem, Elif: Adem, Ümit Karan: Adem

Survivor'da şampiyon Adem oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...