Tgrt Haber
26 Haziran 2018 00:32

Survivor yarı final oyunu kim kazandı, Survivor iletişim ödül oyununu kim aldı? Survivor Yarı Finale kim kaldı?

Survivor'da artık finale adım adım yaklaşılıyor. Survivor iletişim ödül oyununu kim aldı? Survivor Yarı Finale kim kaldı? haberimizde detayları yer alıyor... Dün Damla, Hakan, Turabi ve Anıl`ın aday olduğu konseyde adaya veda eden isim Hakan oldu. Survivor yarı final oyunu kim kazandı? İşte detaylar...

Survivor yarı final oyunu kim kazandı, Survivor iletişim ödül oyununu kim aldı? Survivor Yarı Finale kim kaldı?
survivor yarı final oyunu kim kazandı,survivor yarı finale kim kaldı,survivor iletişim ödül oyununu kim aldı

Survivor'da artık finale adım adım yaklaşılıyor. Survivor iletişim ödül oyununu kim aldı? Survivor Yarı Finale kim kaldı? haberimizde detayları yer alıyor... Dün Damla, Hakan, Turabi ve Anıl`ın aday olduğu konseyde adaya veda eden isim Hakan oldu. Survivor yarı final oyunu kim kazandı? İşte detaylar...

SURVİVOR YARI FİNAL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Oyunu kazanan Hilmi Cem İntepe, Kıbrıs'ta direkt yarı finale kalan ilk yarışmacı oldu.

Kıbrıs'ta direkt yarı finale kalacak ikinci isim ise yarın oynanacak oyunla belli olacak.

Survivor yarı final mücadelesinde yarışmacılar çok hırslıydı. Kadın ve erkek yarışmacılar parkurda karışık yarıştı. Her yarışmacının 4 hakkı vardı.Yarı final oyunu Hilmi Cem ile Nagihan arasındaki yarışla başladı. İlk karşılaşmayı Nagihan kazandı. Hilmi Cem 3'e düştü, Nagihan 4 hakka sahip.

İkinci oyunu Adem ile Damla oynadı. Adem farkla Damla'yı yendi. Damla 3'e düştü, Adem 4 hakka sahip.Nagihan ile Anıl'ın yarışı, Anıl'ın galibiyetiyle sonuçlandı. Böylece Nagihan 3'e düşerken, Anıl'ın hala 4 hakkı var.Adem - Hilmi Cem yarışı, Hilmi Cem'in galibiyetiyle sonuçlandı. Böylece Adem ile Hilmi Cem'in 3'er hakkı kaldı.Anıl, Damla ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmanın galibi Damla oldu. Durum 3 - 3 oldu.

Nagihan ile Adem'in mücadelesi Adem'in galibiyetiyle sonuçlandı. Nagihan 2'ye düşerken, Adem 3'te kaldı. Hilmi Cem, Damla ile karşı karşıya geldi. Hilmi Cem açık farkla yendi. Bölece Damla 2'ye düşerken, Hilmi Cem 3 hak sahibi. Anıl ile Adem mücadelesi ise Anıl'ın galibiyetiyle bitti. Böylece Adem 2'ye düşerken Anıl 3'te kaldı.Nagihan, Damla'ya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Nagihan kazandı. Damla 1'e düşerken, Nagihan'ın 2 hakkı var. Hilmi Cem ile Anıl'ın mücadelesi, Hilmi Cem'in galibiyetiyle sonuçlandı. Hilmi Cem 3, Anıl 2 oldu.Anıl - Nagihan mücadelesinde kazanan Nagihan oldu. Anıl'ın 1 hakkı kalırken, Nagihan'ın 2 hakkı var. Adem, Hilmi Cem ile karşı karşıya geldi. Yarışı Adem kazanıd. Böylece ikisinin de 2 hakkı kalmış oldu.

Anıl ile Damla karşı karşıya geldi. Anıl oyunu kazanırken, Damla yarı finale veda eden ilk yarışmacı oldu. Nagihan ile Adem'in karşılaşması, Nagihan'ın zaferiyle sonuçlandı. Adem'in 1 hakkı kalırken, Nagihan'ın 2 hakkı var. Hilmi Cem - Anıl mücadelesinde kazanan Hilmi Cem oldu. Böylece anıl yarı finale veda eden ikinci isim olurken, Hilmi Cem 2 hakkını korudu. Hilmi Cem - Nagihan karşılaşmasını, Nagihan kazandı. Nagihan 2 hakkını korurken, Hilmi Cem'in bir hakkı kaldı. Nagihan ile Adem karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmanın galibi Nagihan oldu. Böylece Adem yarı finale veda etti. Nagihan ise 2 hak ile finale gitti. Nagihan - Hilmi Cem finalinde, Nagihan'ın 2 Hilmi Cem'in 1 hakkı var. Nagihan avantajlı durumda. Hilmi Cem ilk karşılaşmayı kazandı. Böylece durum 1 - 1  oldu. İkinci karşılaşma oynanıyor.

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor iletişim oyununda kıyasıya mücadele vardı. Oyun, ünlüler takımında yalnız kalan Adem ve Gönüllüler takımında Anıl, Hilmi Cem, Nagihan ve Damla arasında geçti. Oyunlardaki sessizlik gözle görülür boyuta geldi. Nagihan'ın rakibi sakatlıktan yeni kalkan Damla'ydı. Damla her ne kadar oyunlara katılabilecek kadar iyileşse de oyun sırasındaki ağrıları onu oldukça zorladı. Kadınların iletişim ödülünün sahibi Damla oldu. Erkeklerde iletişim oyununun sahibi Adem oldu. Damla ödüle götüreceği diğer yarışmacının Nagihan olduğunu açıkladı. Adem ise finalde yarıştığı Anıl ile ödüle gitmeye karar verdi. Böylece Adem, Anıl, Damla ve Nagihan ailesiyle özlem giderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...