Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Haziran 2018 00:46

Survivor'da yarı finale kalan ikinci isim kim oldu? Survivor finale kim kaldı 27 haziran özeti

Survivor'da artık finale adım adım yaklaşılıyor. Survivor Yarı Finale kim kaldı? Survivor'da yarı finale kalan ikinci isim de belli oldu. Kıbrıs'ta direkt yarı finale kalmak için oynanan ikinci oyunda kazanan isim kim oldu? İşte o isim...

Survivor'da yarı finale kalan ikinci isim kim oldu? Survivor finale kim kaldı 27 haziran özeti
survivor,,survivor yarı finale kalan ikinci isim kim oldu,,survivor finale kim kaldı,,survivor özet,

Survivor'da artık finale adım adım yaklaşılıyor. Survivor Yarı Finale kim kaldı? Survivor'da yarı finale kalan ikinci isim de belli oldu. Kıbrıs'ta direkt yarı finale kalmak için oynanan ikinci oyunda kazanan isim kim oldu? İşte o isim... Survivor 2018'de Adem, Anıl, Damla ve Nagihan ikinci yarı finalist olabilmek için mücadele etti. Kazananın direkt yarı finale çıkacağı oyunu bakın kim kazandı. Survivor'da yarı finale kalan diğer isim Anıl Berk Baki oldu.

NAGİHAN İKİ KEZ FİNALDE KAYBETTİ

Survivor'da iki gün üst üste yarı finale kalmak için oynanan oyunlarda finale kalan Nagihan Karadere, ilk gün Hilmi Cem'e ikinci gün de Anıl'a yenildi. Oyundan sonra gözyaşlarını tutamayan Nagihan Karadere, sevenlerinden özür diledi.

SURVİVOR İLK YARI FİNAL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Oyunu kazanan Hilmi Cem İntepe, Kıbrıs'ta direkt yarı finale kalan ilk yarışmacı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...