Tgrt Haber
11 May 2017 14:58

Taha Akyol, Aydın Doğan sayesinde oralara geldi!

Cem Küçük ve Fuat Uğur, MHP lideri Devlet Bahçeli, Hürriyet yazarı Taha Akyol'a Twitter'dan verdiği cevap Medya Kritik’te konuşuldu.

Taha Akyol, Aydın Doğan sayesinde oralara geldi!
medya kritik,taha akyol,

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Twitter'dan Taha Akyol için yaptığı açıklama hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''80 öncesi Taha Akyol ülkücüydü. Partide de görevi vardı. Sonra Aydın Doğan'ın himayesi altına girdi. Doğan'dan kazandığı büyük paralar olduğu için onun sayesinde bir yerlere geldi. 15 Temmuz'dan sonra ilk hafta Akyol'un yazılarına baksınlar. ''Darbeyi cemaat yaptı'' diyemiyordu. ''Başkaları yaptı'' diyordu. 17- 25 Aralık'tan beri herşeyi FETÖ'cü teröristlerin yaptıklarını bildikleri halde ağızlarını açmadılar. Onların kurumları FETÖ'yü net bir şekilde desteklediler'' diye konuştu.

Akyol'un MHP'ye ihanet ettiğin belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Akyol gibileri orada cıvıttı ve dönek olmayı seçti. Akyol bir MHP döneğidir'' diye sitemde bulundu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...