Tgrt Haber
15 Mart 2018 14:35

TGRT Haber 'Yılın En İyi Haber Kanalı' seçildi

Son dönemde izlenme oranlarında hızla yükselişe geçen TGRT Haber’in bu başarısı karşılıksız kalmadı. Yerli ve milli yayınlarıyla Türk halkının gönlünde taht kuran TGRT haber "Yılın En İyi Haber Kanalı" seçildi.

TGRT Haber 'Yılın En İyi Haber Kanalı' seçildi
tgrt haber yılın haber kanalı,televizyon,yılın haber kanalı,tgrt haber

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen 31. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde iş dünyası ile sinema ve televizyon sektörünün en başarılı kuruluşları ödüllendirildi. Son dönemde izlenme oranlarında hızla yükselişe geçen TGRT Haber’in bu başarısı da karşılıksız kalmadı. TGRT Haber "Yılın En İyi Haber Kanalı" seçildi. TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, ödülünü Tüketici Zirvesi Başkanı Fahri Ustaoğlu'nun elinden aldı. Ercan Seki yaptığı konuşmada, TGRT Haber’in Türkiye’de ilk kez 7/24 canlı haber yayınına başladığını belirterek “İzlenme oranlarımız hızla yükseliyor. Bu başarıyı karşılıksız bırakmayan jüri heyetine teşekkür ediyorum. Televizyon haberciliği de tıpkı futbol gibi birtakım oyunudur. Bu ödülü takım arkadaşlarım adına alıyorum“ diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...