Tgrt Haber
28 Mart 2017 13:07

TSK'nın yeni Bayraktar İHA'ları göklerde!

TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik’te bugün milli gururumuz İnsansız Hava Aracı Bayraktar konuşuldu.

TSK'nın yeni Bayraktar İHA'ları göklerde!
selçuk bayraktar,iha,medya kritik,tgrt haber,

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yeni seri Bayraktar Taktik İnsansız Hava Araçlarının göreve başladığını açıklamasının ardından Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ‘’Türkiye’de yapıp İHA’ları kendi imkanlarıyla TSK ve Türkiye devletine kabul ettirdiler. Türk teknolojisiyle bu İHA’ları ürettiler. Ve dünyada Türkiye açısından büyük bir devrim yaptılar. Bunu söylerken göğsümüz kabarıyor. Gururla söylüyoruz. Türkiye’yi küçümseyenlere sesleniyorum. Selçuk Bayraktar ve Bayraktar Ailesi sayesinde İHA üreten 6 ülkeden biriyiz’’ diye konuştu.

Baykar tarafından 'Yüzde yüz milli ve özgün tasarım' olarak imal edilen, aynı zamanda savunma sanayinde rekor düzeyde (yüzde 93) yerli sanayi katılım oranı ile üretilen Bayraktar İHA'sı göreve başlamasına ilişkin Gazeteci Yazar Cem Küçük şu açıklamalarda bulundu.

‘’Çin 30 bin tane yapıyor, Amerika 40 bin tane yapıyor. Artık bizde yapıyoruz. Ama bu insanlara saldırır bazı alçaklar.  Hatta kendi içimizdeki alçaklarda saldırır.‘

Fuat Uğur ve Cem Küçük Selçuk Bayraktar ve ekibini tebrik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...