Tgrt Haber
11 Mart 2015 10:28

TV8 efsane diziyi yeni bölümleriyle ekranlara getiriyor

Yayınlandığı zamanlarda döneminin en çok sevilen dizilerinden biri olan ‘Ayrılsak da Beraberiz’ yeni bölümleriyle ekranlara geliyor.

TV8 efsane diziyi yeni bölümleriyle ekranlara getiriyor
ayrılsak da beraberiz, TV8, yeni bölümler

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 1999- 2004 yılları arasında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ‘Ayrılsak da Beraberiz’i yeni bölümleriyle ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Ancak dizide çok büyük farklılıklar var. Öncelikle başrol oyuncuları yayınlandığı dönemdeki oyuncular olmayacak. Yeni bölümlerde başrolleri , Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden tanılan Mete Horozoğlu ve Galip Derviş dizisinde rol alan Algı Eke paylaşıyor. Dizimin yeni versiyonu 3 yıl önce birbirlerini severek evlenen ancak bazı şeyler yolunda gitmeyince boşanma kararı alan çiftin, boşanma sonrasında da aynı evde kalması sonucunda başlarına gelen komik hikayeleri anlatıyor.
1999- 2004 yılları arasında yayınlanan dizi 450 bölüm yayınlanarak en uzun yayında kalan 5. dizi olmuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...