Tgrt Haber
17 Mart 2015 00:58

Ulan İstanbul dizisi ekranlara veda etti

Kanal D'nin yayınlanmasına internet üzerinden devam ettiği dizisi Ulan İstanbul'un bu mecradaki macerası da kısa sürdü.

Ulan İstanbul dizisi ekranlara veda etti
Ulan İstanbul, Ulan İstanbul dizisi bitti mi, Ulan İstanbul dizisi final,

Başrollerini Şebnem Bozoklu ile Uğur Polat'ın paylaştığı "Ulan İstanbul"un dijital mecradaki yayını bittiği iddiaları doğru çıktı. Şebnem Bozoklu "Küçük bir veda yazısı" başlığıyla haberi sosyal medyadan verdi.

'GERÇEĞİ YANSITMIYOR'

Kanal D'den internet sitesi üzerinden yayınlanmaya başlayan Ulan İstanbul dizisinin sona erdiği iddialarıyla ilgili geçen hafta bir açıklama gelmişti.

Açıklamada "Kanal D’nin, ekrandan internete geçen sevilen dizisi “Ulan İstanbul” ’un yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı 36. bölümü ile izleyicisi ile buluşan dizinin 39.bölüme kadar olan yayınları hazır durumdadır. Projenin internet ve mobil uygulamalardaki yayınına devam ya da tamam kararı izleyicinin göstereceği ilgiye göre belirlenecektir. Ulan İstanbul 37. bölümü ile 9 Mart Pazartesi akşamı Kanal D.com.tr ve Kanal D mobil uygulamalarında yayında olacaktır." denilmişti.

HABERİ ŞEBNEM BOZOKLU VERDİ

Bununla birlikte dizinin başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu dizinin bittiğine yönelik bir iletiyi sosyal medya üzerinden paylaştı:

"Tam 39 bölüm boyunca destek olan, beğenen, izleyen, eleştiren, bağrına basan sevircimize çok teşekkür ederiz.
Ulan İstanbuL'u bir senelik yolculuğunda hiç bırakmadınız. kendi adıma bayıldığın ve her zaman güzel hatırlayacağım bir iş oldu Ulan İstanbul.

Yapımcımız Ayşe Durmaz, uygulayıcı yapımcımız Ayşıl Tay, yönetmenimiz Murat Onbul, ikinci yönetmenimiz Şevki Es, görüntü yönetmenimiz Serdar Ünlütürk, sanat yönetmenimiz Murat Güney, tüm oyuncu ve teknik, artistik ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Sizlerle çalışmak harikaydı. Ve tekrar şahane seyircilerimiz; kusurumuz olduysa affola... Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim. Saygı ve sevgiyle..."
Ulan İstanbul dizisi ekranlara veda etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...