Tgrt Haber
10 Nisan 2017 15:11

'Vuslat Doğan Sabancı'yı Aydın Doğan görevden aldı'

Medya Kritik'in bugünkü konularından birisi de Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı'nın görevine bir süreliğine ara vermesi konuşuldu.

'Vuslat Doğan Sabancı'yı Aydın Doğan görevden aldı'
pelin batu,medya kritik,vuslat doğan sabancı,

Vuslat Doğan Sabancı'nın görevi bırakmasının nedenini bir gazeteciden öğrendiğini açıklayan Gazeteci Yazar Cem Küçük, çok konuşulacak bir iddiayı da gündeme getirdi. Küçük, ''Vuslat Doğan Sabancı'yı Aydın Doğan görevden aldı. Kendisi istifa etmedi. Bu karar 16 Nisan sonrası içindir. Aydın Doğan'da ''Evet'' çıkacağını görüyor'' diye konuştu.

Okmeydanı'nda referandum için çalışma yapıldığı gerekçesiyle bir kahvehaneye gelip vatandaşları silahla tehdit eden DHKP-C'li teröristleri Pelin Batu'nun arkadaşları olarak gören Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur şu yorumlarda bulundu. Uğur, ''Rezil ve utanmaz değilsen Pelin Batu, sen mi korkuyorsun, halkımız mı korkutuluyor? Bir gün önce bu alçaklar Berkin Elvan için Çağlayan Adliyesi'nde senin gibi ağlayıp, halay çekiyorlardı. Bak şimdi gitmişler, ellerinde silahlarla ne yapıyorlar'' diye sitemde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...