Tgrt Haber
27 Nisan 2017 14:40

'Yapılan operasyonlar FETÖ'nün belini kırdı!'

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik'in bugünkü bölümünde Fetullahçı Terör Örgütü ile irtibatlı olduğu belirtilen 9 bin 103 polis görevden uzaklaştırılması konusu ele alındı.

'Yapılan operasyonlar FETÖ'nün belini kırdı!'
fetö,medya kritik,fuat uğur,cem küçük,

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesi ile 9 bin 103 polis açığa alınması hakkında konuşan Araştırmacı Yazar Cem Küçük, ''Dün akşam Hanefi Avcı'nın ''Erken Uyarı'' kitabını aldım ve birazını okudum. Avcı'ya bu son dönemde kızıyorum ve eleştiriyorum. Kitapta doğru söylediği şeylerde var. Bu kitap operasyon yapılmadan önce yazıldı. FETÖ'nün A, B ve C planları hep vardı. Bir imamı gider, yenisi gelir. Bir abi gider yenisi gelir bu planlar vardır. Mutlaka bunu dizayn etmişlerdir. Burada FETÖ'nün çalışma yöntemini bulmak lazım'' diye konuştu.

Başka kurumlarda da çok sayıda FETÖ'cü olduğunu belirten Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Bence devletin kurumlarındakileri tasviye etmek yeterlidir. A, B ve C planları vardır mutlama ama şimdi FETÖ'ye yapılan operasyonlarla belleri kırıldı. Bu ve bundan sonra yapılacak operasyonlarla ciddi şekilde darbe yiyeceklerine inanıyorum'' diye söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...