Tgrt Haber
03 Şubat 2016 01:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

O Ses Türkiye'de kim birinci oldu, O Ses Türkiye şampiyonu, kim kazandı 2016 - Emre Sertkaya kimdir nereli

O Ses Türkiye'de final gecesi yapıldı. O Ses Türkiye kim kazandı, kim birinci oldu, nefeslerin tutulduğu gecede birinci belli oldu. Peki O Ses Türkiye birincisi kim oldu, O Ses Türkiye birincisi, O Ses Türkiye şampiyonu, O Ses 2016 şampiyonu, O Ses Türkiye kim birinci, O ses birinci, O Ses Türkiye Emre Sertkaya kimdir, O Ses Türkiye kim kazandı, Emre Sertkaya o ses tüm detayları burada...

O Ses Türkiye'de kim birinci oldu, O Ses Türkiye şampiyonu, kim kazandı 2016 - Emre Sertkaya kimdir nereli
o ses türkiye şampiyonu, o ses türkiye kim birinci oldu, o ses türkiye birincisi, o ses türkiye final, o ses türkiye birincisi kim, emre sertkaya, emre sertkaya o ses, emre sertkaya kimdir, emre sertkaya nereli, o ses türkiye kim kazandı,o ses emre,

O Ses Türkiye'de final gecesi yapıldı. O Ses Türkiye kim kazandı, kim birinci oldu, nefeslerin tutulduğu gecede birinci belli oldu. Peki O Ses Türkiye birincisi kim oldu, O Ses Türkiye birincisi, O Ses Türkiye şampiyonu, O Ses Türkiye kim birinci O ses birinci, O Ses 2016 şampiyonu, Emre Sertkaya kimdir, Emre Sertkaya o ses tüm detayları burada... Uzun O Ses Türkiye maratonunda başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplayan Emre Sertkaya, SMS ve TV8 Yan Ekran uygulamasından gelen oylar sonucunda şampiyon oldu. Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyordu. Yarışmacının ikincisi ise Hadise'nin takımından Aziz Kiraz oldu. TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, Gökhan Özoğuz ve Hakan, Ebru Gündeş, Hadise ve Murat Boz'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'de final gecesi yapıldı. Nefeslerin tutulduğu gecede bir çok performans sergilendi. Gecede ilk elenen isim ise Tankurt Manas oldu.

ŞARKI SÖYLERKEN AĞLADI, YARIŞMAYA DAMGASINI VURDU

O ses türkiye birincisi Emre Sertkaya'nın yarışmaya en çok damgasını vuran şarkısı 'Saçlarını yol getir' oldu. O ses türkiye birincisi çeyrek finalde seslendirdiği şarkı sırasında ağlamış ve geceye bu şarkıyla da damga vurmuştu. Aynı şarkıyı Emre Sertkaya final performansları arasında da söyledi. O ses türkiye birincisi Emre'nin bir diğer dikkat çeken şarkısı ise 'Minnet Eylemem' hatta bir çok kişi bu şarkı sayeside finale kadar yükseldiğini ve birinci olduğunu düşünüyor.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU EMRE SERTKAYA KİMDİR?

Sıradığı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyor. Yarı finalde elenen Busegül'ün sevgilisi olan Emre, O Ses Türkiye birinciliğinin en güçlü adayları arasındaydı.

2 Şubat Salı akşamı O Ses Türkiye final canlı yayınında Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz ile son ikiye kalan Emre, SMS oylaması sonucunda en çok oyu alarak O Ses Türkiye 2016'nın şampiyonu oldu.

Gökhan ve Hakan'a O Ses Türkiye Jüri şampiyonluğunu kazandıran Emre Sertkaya ile ilgili detaylar şöyle;

“O Ses Türkiye” yarışmasına katılan Emre Sertkaya yarışmada “Haydi Gel İçelim” parçasını seslendirmiş ve Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinin döndürmeyi başarmıştır.

Sonrasında “Minnet Eyleme” ile farklı bir ses tonu sergileyerek jürileri daha fazla etkilemeyi başarmıştır.

20 yaşındaki yarışmacı yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte Lise mezunu ve Konservatuvar’a hazırlanmaktadır. Aslen Batmanlı olan Sertkaya, jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullanmıştır.

O Ses Türkiye'de kim birinci oldu, O Ses Türkiye şampiyonu, kim kazandı 2016 - Emre Sertkaya kimdir nereli

O Ses Türkiye finali bu akşamı ekrana geldi. İşte; O Ses Türkiye 2016 finalde yarışan isimler:
 
Türkan Kürşad - Hakan ve Gökhan'ın takımından
Emre Sertkaya - Gökhan ve Hakan'ın takımından
Aziz Kiraz - Hadise'nin takımından
Tankurt Manas-  Ebru Gündeş'in takımından

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...