Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Şubat 2014 13:31

Erdoğan, 'Devlet içinde devleti kabul etmeyiz'

Başbakan Erdoğan, 'Devlet içinde devleti kabul etmemiz asla mümkün değildir' dedi.

Erdoğan, 'Devlet içinde devleti kabul etmeyiz'
Erdoğan, tablet dağıtım töreninde konuştu, erdoğan tablet dağıtımı, erdoğan tablet bilgisayar, erdoğan tablet pc,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitimde FATİH projesi kapsamında tablet dağıtım törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan,  "Devlet içinde devleti kabul etmemiz asla mümkün değildir" dedi. Başbakan Erdoğan, "Dört konuda operasyon yaptırmayız. Bunlar tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlettir" diye konuştu.  Erdoğan, "Bizde ne siyahın beyaza, ne beyazın siyaha üstünlüğü yoktur. Dili, mezhebi,kültürü ayrı diye farklılaştırmayacaksınız" dedi.
Bugün öğrencilere 81 ilde 100 bin tablet bilgisayarın dağıtılacağını söyleyen Başbakan Erdoğan, "Bilgisayarın esiri olmayın, bilgisayar sizin esiriniz olsun. Bilgisayarı ve televizyonu gerektiği kadar kullanın" diye konuştu. Türkiye'de 34 milyon internet kullanıcısı olduğunu belirten Erdoğan,  "İnterneti, teknolojiyi bu kadar yaygınlaştırırken birtakım tedbirleri de alıyoruz. Hiç kimsenin özgürlüğünü sınırlandırmıyoruz. Çocuklarımızı, art niyetli dolandırıcılardan, şantajcılardan korumaya çalışıyoruz" dedi. Başbakan Erdoğan, "Güzel Türkçemize en uygun klavye F klavyedir. Biz tabletlerimizi F klavye olarak hazırlıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...