Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2015 02:30

'HDP, MHP ve CHP birlik oluşturacak'

Eski Ulaştırma Bakanı Elvan, çeşitli çevrelerde CHP, MHP ve HDP'nin AK Parti'ye karşı birlik oluşturacağını söyledi.

'HDP, MHP ve CHP birlik oluşturacak'
lütfi elvan, chp,, mhp hdp,

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan, çeşitli çevrelerde CHP, MHP ve HDP'nin AK Parti'ye karşı birlik oluşturacağının konuşulduğunu belirterek, "Hani Cumhurbaşkanı seçimlerinde yaptılar ya, aynı birliği aynı beraberliği bu seçimde de göstereceklermiş" dedi. Seçim çalışmaları kapsamında Serik ilçesine gelen Elvan, İşler Caddesi'nin açılışına katıldı. Elvan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geçmişte çok zor günler geçirdiğini anımsatarak, AK Partiye yönelik kapatma davaları ve muhtıralarla karşı karşıya kaldıklarını hatırlattı.

Elvan, 7 Haziran seçimleri yaklaştıkça AK Parti'nin önüne engeller çıkarılmaya çalışıldığını vurgulayarak, "Sözde üç parti birleşecekmiş de CHP'si, MHP'si ve HDP'si bize karşı birlik oluşturacaklarmış. Hani Cumhurbaşkanı seçimlerinde yaptılar ya, aynı birliği aynı beraberliği bu seçimde de göstereceklermiş. Onların na yaptığını sizler göreceksiniz" diye konuştu.

''TÜRKİYE İŞSİZLER ORDUSUNA DÖNÜŞTÜ''

Geçmişte MHP'nin iktidarda olduğu 3,5 yılda, dünyada kriz yokken Türkiye'de krizlerin yaşandığını belirten Elvan, "Dünyanın hiçbir yerinde sıkıntı yoktu ama ne oldu  Bankalar battı, insanlarımız işsiz kaldı, Türkiye işsizler ordusuna dönüştü. Çiftçilerimiz ayağa kalktı" ifadelerini kullandı.

MHP'li koalisyon iktidarı döneminde enflasyonun yüzde 150'lere çıktığını ifade eden Elvan, "Sağlıkta işçiye 'Sen işçisin devlet hastanesine gidemezsin' dediler. Memura da 'Sen memursun sigorta hastanesine gidemezsin' dediler. Böyle ayrıcalık olur mu  Bizim gözümüzde her vatandaşımız eşit, her vatandaşımız birdir. Her bir vatandaşımız şimdi devlet hastanesine de gidiyor, sigorta hastanesine de gidiyor, özel hastaneye de gidiyor. Onca engellere rağmen biz bunları sağladık" dedi.

Elvan, önceki yönetimlerin taş üstüne taş koymadığını, yatırım yapamadığını, Türkiye'yi batırma noktasına, 70 sente muhtaç hale getirdiklerini vurgulayarak, bunun için geçmiş günlerin hiç unutulmaması gerektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Elvan, caddenin açılışını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...