Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2016 11:26

'Herhangi bir sapma olmadan mücadelemize devam edeceğiz'

Başbakan Binali Yıldırım, terörle mücadeleye ilişkin, 'Herhangi bir sapma, herhangi bir rehavet olmadan mücadelemize devam edeceğiz' dedi.

'Herhangi bir sapma olmadan mücadelemize devam edeceğiz'
binali yıldırım, başbakan,

Başbakan Binali Yıldırım, terörle mücadeleye ilişkin, "Herhangi bir sapma, herhangi bir rehavet olmadan mücadelemize devam edeceğiz" dedi.Yıldırım, Dikmen Vadisi'ndeki konutundan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı."Van'dan şehit haberleri aldık, siz de sık sık terörle mücadeleye vurgu yapıyorsunuz. Ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine Yıldırım, şehitlere rahmet, gazilere acil şifa diledi.Yıldırım, şehitlerin acısının yürekleri yaktığını vurgulayarak, "Bu bir beka mücadelesidir, vatanın birliği, milletin kardeşliği mücadelesidir. Herhangi bir sapma, herhangi bir rehavet olmadan mücadelemize devam edeceğiz. Bugün zaten Sayın Cumhurbaşkanı'mızın başkanlığında Bakanlar Kurulunda onları kapsamlı bir şekilde ele alacağız." diye konuştu. Başbakan Yıldırım daha sonra Çankaya Köşkü'ne geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...