Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2014 15:18

'Erdoğan selfie'si Twitter'da rekor kırdı

Malezya Başbakanı Razak'ın Twitter'dan paylaştığı 'Erdoğan selfie'si' 5 bin 333 tweet alırken, 3420 kez de favorilere eklendi.

'Erdoğan selfie'si Twitter'da rekor kırdı
erdoğan'ın selfie'si, twitter'da rekor kırdı, erdoğan'ın selfie pozu, erdoğan'ın selfie fotoğrafı,

Hafta içi Ankara'ya resmi bir ziyaret gerçekleştiren Malezya Başbakanı Necip Razak, ülkesine döndükten sonra Başbakan Erdoğan'a sürpriz yaptı. Malezya Başbakanı Necip Razak, Twitter hesabından cep telefonuyla çektiği fotoğrafın altına, "Başbakan Erdoğan'la selfie'm" mesajını yazdı.  Bugün yerel saatle 02.18'de paylaşılan fotoğrafta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Malezya Başbakanı Necip Razak gülümserken görülüyor. Malezya Başbakanı Razak'ın Twitter'dan paylaştığı "Erdoğan selfie'si" 5 bin 333 tweet alırken, 3420 kez de favorilere eklendi. Hafta içi Türkiye'yi ziyaret eden Malezya Başbakanı Necip Razak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından askeri törenle karşılanmıştı.
Törene, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Başkan Yadımcısı Yasin Aktay, Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın ve Erdoğan'ın danışmanları Mustafa Varank ve Yiğit Bulut da katılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...